Divendres 25 d'Abril del 2014 - 02:27 0
usuari:
contrasenya:  

Esports

IV Cursa i III Marxa ‘'Font Amarga-Les Salines''


Picant ací pugueu abaixar les fotos de l'esdeveniment

Fotos Juanjo

Fotos Grimaltos

 

 


Al voltant de 680 persones, entre corredors i caminants, s'han congregat el passat diumenge, 22 de març de 2012, aquesta quarta edició, de la qual ha estat sens dubte, la més reeixida quant a participació. La gran acceptació ens desvetlla, que no va deixar indiferent als quals la van viure en alguna de les seues edicions anteriors. L'afany del Club d'Atletisme “El Castellet” de cuidar al participant, s'ha vist recompensat una vegada més, en paraules de satisfacció i agraïment, sent això una motivació per seguir treballant en futures edicions.

 

 

 

Aquest petit racó enclavat dins de la plana de la Ribera, amaga un laberint de sendes que asseguren la diversió, i no deixa pas a la monotonia. Aquest tipus de terrenys sense grans altituds, ens demostra que és possible gaudir d'una carrera de muntanya on les altures no són el que la caracteritza. Un continu puja i baixa, amb poques ocasions per al descans, acompanyat d'un dia més aviat d'estiu que primavera, fan que el pas dels quilometres vagin deixant petjada sense amb prou feines adonar-te.

 

 

 

Ja completat el recorregut i per recuperar forces, ens esperava un entrepà d'embotit calent, que al costat del gran ambient, la música i la zona de meta situada al costat del Poliesportiu Municipal, donava lloc a gaudir del que havia estat la carrera. En definitiva, una gran festa, i aquesta estranya barreja de sofriment i goig. 

 

A. Navarro

 

 


0
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 04-04-2012
Editor: postmaster
Autor: A. Navarro
Font: Fotos: caxanet
Remitent: n/aEl codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.