Diumenge 20 d'Abril del 2014 - 03:52 0
usuari:
contrasenya:  

Esports

Matinal Motorista a Castelló


Matinal Motorista a Castelló , amb un dia esplèndid i una organització impecable, el passat diumenge 1 d'abril es va celebrar la XVIIa. edició.  

 

Aquesta festa popular, organitzada pel Moto Club de Vva. de Castellón , va aplegar a casi un miler de persones –entre moters i veïnat del poble- que inundarem el parc de l'estació per gaudir de la Matinal, motoristes de castelló i dels pobles de la rodalia que s'ajuntaren per fer-li un homenatge al món de la moto.  

  

Per a que, els participants gaudiren d'un magnífic dia de sol, festa i emoció, els organitzadors van preparar el tradicionals esmorzar i la volteta al poble- i diverses alternatives per què tothom s'ho passara d'allò més be.  

  

La concentració motorista va crear expectació als carrers de Castelló, sobretot per aquells que va passar la caravana motorista. També cal dir que aquesta matinal potser siga una de les més importants que se celebra anualment a la Ribera, un acte que enguany arribà a la seua XVIIa. edició.

 

Després del migdia –acabant-se les existències de les neveres- començava l'acte d'acomiadament amb el lliurament dels diversos premis i regals als participants.

 

Enhorabona a la gent del Moto-Club pel seu compromís en Castelló i per l'acurada organització i l'èxit aconseguits en aquesta darrera edició de la Matinal Motera. per molts anys !!!    


Per a baixar les fotos de la matinal piqueu ací

 

Piqueu en el play per a vorer les més de cinc-centes fotos i baix a la dreta per a fer la pantalla gran.

 

 

 

 


0
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 06-04-2012
Editor: postmaster
Autor: caxanet
Font: Fotos: caxanet
Remitent: n/aEl codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.