Diumenge 20 d'Abril del 2014 - 05:10 0
usuari:
contrasenya:  

Joan Alfred Climent

Tenim el que hem buscat


(Carta oberta al president Rajoy)

 Si algú creia que el PP anava a portar de seguit un canvi en la economia del país ara s'adonarà de la seva ignorància supina sobre la crisi que som patint i de l'abast que de moment no té ni lloc, ni temps i menys si cal consciència per a finiticar. Ara s'adonarà de les mentides que diuen els polítics a fi de obtenir el seient del poder, el seient que dirigeix els destins de la nació espanyola, s'adonarà de la seva visceral passió (la massa) per prendre part positiva d'una de les parts i negativa per l'altra, passió que sol aprofiten de moment els desvergonyits més espavilats i que al temps és principal part de la manca d'estabilitat del país.

 Senyor Rajoy ara està dirigint l'administració espanyola, ara no és a l'oposició, ara té l'obligació de dir la veritat de tot el que hi ha i emana de la crisi i com no de buscar solucions que siguen tangibles i amb el mínim espai de temps possible. Ara palparà la soletat política, la mateixa que vosté li va donar als socialistes quan estos eren al poder, palparà i al temps pregarà que tothom col.labore. És i ho veig normal que rectifique en eixa matèria, la nació espanyola sol potser gran quan tothom arrime el muscle per a sortir ben parats d'afers tan complicats com el que som vivint, i a l'igual el nivell de les persones sol puja quan és capaç de reconeixer els seus defectes.

 Si pensa vosté o qualsevol membre, simpatizant del seu partit/de les seves idees que parle del tema sol mirant el meu ideal, el meu posicionament progresiste polític s'enganya/s'enganyen vosté i cia. Parle sol des de l'òptica o al menys així vull que siga de pertanyer a una societat, a un poble, i com a tal tinc dret de pensar que allò que ens divideix és menys/de menys valor que el fet i posterior resultat d'anar units puguem dur a terme. El PSOE mitjançant el govern/s de Zapatero va dur a terme una dolenta política de valors, sobretot en els darrers 4 anys, per això i perquè arrere era difícil cavalcar més, vosté va guanyar netament les passades el.leccions, però recorde que ningú rep un xec de confiança eternament i menys si desprès d'alcançar el poder es des-diu de tot allò que en campanya prometia, en els actes i en els fets del seu antecesor, del senyor Zapatero té el mirall a seguir, millor dit  a no seguir.

 Observe al.lucinat com en el present manca un codig general d'ètica ciudatana en la política, un codig que prohibísca ipso facto estar en qualsevol partit tota persona prevaricadora, tot manipulador, tot aquell que oblidant a la societat que es deu malbarate fons públics en grans events i deixe de banda manquances socials perentòries pel fet d'obtenir una propaganda demagògica, una propaganda amb interessos personals per dalt dels generals. Al meu PV, l'expresident Camps preferia events com la Formula 1, com l'Amèrican Coup, com la Ciutat de les Arts i les Ciències, com la Ciutat de la Llum, com Terra Mítica abans d'arreglar les deficiències docents i sanitàries, abans de facilitar als camperols valencians incentius per buscar nous productes agrícoles a fi de que el camp valencià no caiguera en la misèria actual. Sap vosté senyor Rajoy quants llocs de treball hi havien en els centenars o mils de milions d'euros que han costat els events esmentats, per de promte i fent un calcul per damunt, vora 2200 llocs de treball i al temps tots els col.legis valencians arreglats. Clar que com l'egoiste sol mira la seva ombra això no dona tan de peu a sortir en els mitjans de comunicació com la F 1 o l'American Coup, i no diguem de l'expresident de la diputació de Castelló, el senyor Fabra, imputat per …. , vosté senyor Rajoy sap el nombre d'actes sospitosos d'aquest personatge, i que em diu de l'aeroport, del tema que ha costat a tots els valencians i en especial als castelloners un grapat de milions d'euros per a res, per a sortir una vegada més en els mitjans de comunicació internacionals com uns malbaratadors dels diners públics.

 Personatges com els anomenats n'hi han en tots els partits polítics i en tots els llocs d'Espanya, eixos personaguets no deurien d'estar integrats en cap partit polític, deurien ser fora com exmple als trabucaires que han agafat la política, l'administració com base il.licita per a enriquir-se. Ho itere senyor Rajoy un codig de conducta per als polítics, un codig que frene als especuladors del   progrés  que necessita i vol la majoria social del país.

  Espere pel bé de tots en general i de vosté en particular agafe o tinga en compter alguna de les coses que humilment he indicat, espere que prompte el conjunt del país estiga a l'altura de mires que li correspon i deixe d'arrossegar-se en velles malalties del passat. Atentament. Joanalfred.

Bibliografia. 

 Sol he tingut que seguir la nostra recent historia, des de 2004-2012. He llegit un munt de vegades les acussacions vertídes pel PP quan el PSOE era al poder i les del PSOE al PP en el present tan al  Congrés , com al Senat.

 


14
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 11-04-2012
Editor: postmaster
Autor: Joan Alfred Climent
Font: n/a
Remitent: Joan Alfred Climent

#1

Ja acabarà eixint tot a la llum el que han robat al País Valencià...i per no parlar de la nefasta gestió que han fet de totes i cadascuna de les institucions Valencianes.Que ho pagaràn?políticament crec que no tardaràn,però el que realment espere,es que tornem l'últim centim que hajen robat,ide cap a la presó.

corruPPtes el Divendres 13 d'Abril del 2012

#2

Esmorçe amb un amic, economista, que fa uns anys (ja van sent prou) va ser company meu de treball, i ara feia cosa d'un any o any i mig que no ens vèiem, i encara sense acabar l'entrepá, però ja parlant de l'actual conjuntura, em deixa anar:

- Encara recorde quan deies que els gilipolles de la FAI havien perdut el temps liquidant rectors quan el podrien haver aprofitat tan bé ajusticiant banquers, i jo pensava: «Collons, com es passa aquest tio». I tants anys han ha ... llegir mes

Castelló i esquerres el Divendres 13 d'Abril del 2012
firma: Vicent

#3

Me han dicho que Rajoy te va a llamar para que le expliques como solucionar los problemas.

178.9 el Divendres 13 d'Abril del 2012

#4

#1
Espero que salga a la luz TODO lo que se ha robado en este pais, sean quienes sean, no solo los del PP. Que ladrones hay en todos lados, hasta en la casa real.

101.17 el Divendres 13 d'Abril del 2012

#5

Los intocables van siendo ya unis cuantos y a nosotros van acortándonos la cuerda.Nos han utilizado solo para los votos.Poca vergüenza.

los intocables el Dissabte 14 d'Abril del 2012

#6

Vixca la República i tots els republicans que avui, 14 d'Abril, celebrem la festa del seu Dia Gran.

Salut i República. Vixca la Democràcia.

Castelló i esquerres el Dissabte 14 d'Abril del 2012
firma: Vicent

#7

No me parece bien celebrar el dia de la republica, tendria que aceptar por coerencia el dia del alzamiento nacional y no me sale de las narices.

195.32 el Dissabte 14 d'Abril del 2012

#8

#1
La faraónica instalación cierra tras abrirse en 2008
Bono y Barreda derrocharon mil millones de euros en el aeropuerto de Ciudad Real.
????????

195.32 el Dissabte 14 d'Abril del 2012

#9

Cada poble té el que es mereix. La resta és parlar per parlar.

456702 el Diumenge 15 d'Abril del 2012

#10

Al de los #7 y #8

No se de donde te sacas tu porquería de coherencia, al comparar una República democraticamente constituida con una asonada cuartelera decimonónica fascista.

Por otra parte, de los más de 20 aeropuertos y aeródromos de toda España que nhan cerrado (o que no abrirán como el de Castellón) te has ido a fijar en el único promovido en una comunidad bajo gobierno socialista pero financiado y construido por entidades privadas.

Tu y los tuyo ... llegir mes

El punto sobre la i. el Diumenge 15 d'Abril del 2012

#11

¿Tu y los tuyos sois un poco (o más bien un mucho) de los de mirar la paja en el ojo ajeno. Mas bien bastance cínicos, diría yo?

Lo mateix que tu, que veus sols allò que interessa al cervellet de mosquit que tens.

5.136 el Diumenge 15 d'Abril del 2012

#12

#11

¿Ves como los fanáticos como tu agreden siempre? No importa si se os insulta o si se os habla como si fueseis personas. No lo sois. Sois fanáticos con el cerebro aguado.

El punto sobre la i. el Dilluns 16 d'Abril del 2012

#13

#12
Lo mismo que ustedes.

209.223 el Dilluns 16 d'Abril del 2012

#14

¿Cuando vais a dejar de remover la mierda?

106.41 el Dimarts 17 d'Abril del 2012El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.