Divendres 18 d'Abril del 2014 - 02:14 0
usuari:
contrasenya:  

GCiE

GCiE- Compromís participa en la Trobada d'Antella


Els dos regidors del grup municipal GCiE-Compromís, Óscar Noguera i Moisès Vizcaino, participarem en l'acte d'inauguració de la Trobada d'escoles en valencià de la Ribera, celebrada a Antella el passat diumenge 22 d'abril de 2012.

 

 

 

A les 10 h. del matí, junt a l'Alcalde d'Antella, alguns Alcaldes i regidors d'altres municipis de la comarca i el diputat de Compromís, Joan Baldoví, iniciarem una marxa a peu des de l'entrada d'Antella fins prop de l'Assut, on es trobava l'escenari.

 

 

Des de l'escenari reberen a totes les escoles, instituts i entitats que participaven en la Trobada, es feren els parlaments de benvinguda i va quedar inaugurada la Trobada, que enguany tenia com a espectacle destacat la Muixeranga d'Algemesí i la baixada de troncs pel Xúquer.

 

 

Amb part dels membres de l'equip de GCiE-Compromís, compartirem el dia, la visita a la Trobada, dinar a Antella i la xerrada-café per la vesprada fins acabar la Trobada.

 

 

 

Castelló de la Ribera, 23 d'abril de 2012.

 

www.gentdecastello.org  

 www.facebook.com/gentdecastello

 


2
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 24-04-2012
Editor: postmaster
Autor: n/a
Font: n/a
Remitent: GCiE-Compromís

#1

Tot allò que fa país, que fa poble, que fa que la nostra cultura continue viva, tot siga sempre ben vingut, que tot siga un compromís dels valencians de debó amb la seva història.
Ara bé el nos país, el nos poble, la nostra cultura ens necessita en el dia a dia totes les dies de l'any, ens necessita perquè tenim l'enemic a l'aguait esperant, esperant fer-se amb el nos dret de naixença, el de defensar allò que el rei Jaume I el conqueridor, nos rei (per cert mai rei d ... llegir mes

joanalfred el Dimarts 24 d'Abril del 2012

#2

Una llastima que vos agrade tant eixir en la foto. Criticar i i criticar, però al final, a fer el mateix.

560345 el Divendres 27 d'Abril del 2012El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.