Divendres 18 d'Abril del 2014 - 20:31 0
usuari:
contrasenya:  

Música

Concert de primavera - Banda Jove


El diumenge 29 d'abril a les 19:30 la Banda Jove de la Lira Castellonera farà el CONCERT DE PRIMAVERA 2012.

 

 

El concert, a l'auditori municipal Rex, constarà de dues parts: en la primera, dedicada als passos dobles, s'interpretaran els temes Febrer de Juan Calatayud, Aitana de Tomás Olcina, Segrelles de José Pérez i Suspiros de España d'Alonso Álvarez. En la segona, la sarsuela serà la protagonista amb la interpretació de la Canción del olvido de José Serrano, la Leyenda del beso de Soutullo i Vert i Katiuska de Pablo Sorozábal.

 

 

A la batuta, el seu director Raúl Seguí.

 

Les entrades es podran recollir a la Musical (donatiu de 2 €)


0
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 24-04-2012
Editor: postmaster
Autor: n/a
Font: n/a
Remitent: Teresa FrigolsEl codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.