Divendres 25 d'Abril del 2014 - 06:58 0
usuari:
contrasenya:  

Educació

Moltes gràcies


Moltes gràcies per haver participat en la 27 Trobada de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera, el vostre compromís amb el valencià ha estat capaç, un any més, d'omplir de festa reivindicativa i lúdica un paratge tan espectacular com l'assut d'Antella. La vostra presència en la Trobada cohesiona cadascun dels programes d'ensenyament en valencià de la comarca, perquè la resta de l'any no siguen illes solitàries i a la deriva.


Moltes gràcies per assenyalar a les vostres agendes i calendaris, com una fita ineludible, la cita del 22 d'abril, per contribuir a difondre l'esperit de la Trobada compartint la informació, multiplicant els seus efectes. Això significa que l'ensenyament en valencià és un projecte més viu que mai, que batega amb força, que ha aconseguit arrelar profundament i que ha disseminat la seua llavor de futur en les comunitats educatives, entre els col·lectius socials i culturals, en les corporacions municipals...

 

 

 

Moltes gràcies per invertir en la Trobada, amb tanta generositat, un bon grapat d'hores, de dies i de setmanes, perquè el taller isquera redó, perquè l'actuació de l'entaulat fóra una meravella, perquè l'organització funcionara com un rellotge, perquè cada activitat fóra la més important... Cercant sempre l'excel·lència.


Sí, la Trobada és del tot necessària, doncs hem aconseguit obrir un espai, com un finestral de bat a bat, on escenifiquem, any rere any, el model d'ensenyament que durant els darrers 27 anys ha estat un instrument de renovació pedagògica i educativa sense precedents històrics. Un instrument que ha transformat l'entorn de les comunitats educatives i ha conreat la consciència social, generant vincles emocionals amb el valencià i impulsant la dignificació de la nostra llengua. I l'any que ve, la Trobada continuarà sent igual de necessària, doncs és on s'expressa el suport social de tota la Ribera a este projecte col·lectiu que va originant empatia amb altres de transversals, els quals incideixen directament en la qualitat de vida dels riberencs i riberenques.


0
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 25-04-2012
Editor: postmaster
Autor: n/a
Font: n/a
Remitent: Lluís PiquerasEl codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.