Dijous 17 d'Abril del 2014 - 05:49 0
usuari:
contrasenya:  

Publicitat

Xuquerhost.net


acicastello incorpora a un nou patrocinador, aquestes son les seus propostes, per a mes informació piqueu en el baner situat en la relació dels nostres patrocinadors i podreu accedir a la seua web.

 

Marque les seues pròpies necessitats!
Sense límits i per un preu increïble!

Xúquerhost.net és una empresa amb un nou concepte del Hosting per al servei dels seus clients.

En primer lloc, no creiem en els límits per a cada servei. Cada client tenen les seues pròpies necessitats i la nostra obligació és ajustar-nos a elles sempre, encara que cresquen sobre la marxa. D'altra banda, no cobrem per res que el nostre client no necessite, som nosaltres els que ens emmotlem a ell i mai al contrari.

A més, li oferim la possibilitat que preste els seus propis serveis auxiliars a clients i amics sense costos extres (subdominis, correus de cortesia, etc...) i encara que oferim un ampli ventall de possibilitats de configuració i ús, tot s'ajusta a cada client en particular.

No existeixen estàndards ni preus preconfigurats. El tracte amb els nostres clients és personal, únic, i a la seua mesura. Serveis complets des de 4 euros al més. És possible? Per descomptat. I molt més barat, segons el que vostè necessite...

 

Pe a més informació piqueu ací


0
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 28-04-2012
Editor: postmaster
Autor: n/a
Font: n/a
Remitent: Xuquerhost.netEl codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.