Divendres 18 d'Abril del 2014 - 07:35 0
usuari:
contrasenya:  

Joan Alfred Climent

Els farsaires de la política


Com deia molt obstinat el meu oncle Abdòm, ni són tots els que están, ni están tots els que són. Clar que en aquest noble treball hi han persones amb gran moralitat, persones que dominen els seus interessos particulars per sota de l'interés colecctiu, persones que treballen per aquells que els han confiat les rendes de l'administració, persones, polítics que primer que res són grans homens.

De tota mena i per desgràcia en aquest ambient tambè hi han rates d'albellò, rates traicionères que esperen que el cap de colla es fique de cul per a menjarse-lo viu sense ascos que valguen. Aquesta colla, aquests tipus de gent és tinc aglutinats dintre dels farsaires, dels que viuen a la salut del treball i la ceguera de la resta.

I per desgràcia del que soc parlant en política abunden més que els bolets a la tardor en la serra Mariola. Al 20N va a treballarse quin partit agafa el poder en Espanya, quin partit domina el cotarro de l'administració central, i per desgràcia per a la resta com Catalunya, la pilota està en el terrat de les dos formacions majoritaries a la península ibèrica, el PP i el PSOE, tanto monta, monta igual Rajoy que Rubalcaba, en ideals, en interessos capitalistes, en mentides, en desprestigiar el nivell de la nació catalana.

I qui te la culpa del lio polític, social que patim. Com no, els polítics tenen molt a dir en aquest tema, però no oblidem al poble, no oblidem als milions de persones que a cada pas que donen demostren el seu minso nivell democràtic i el seu valor de llepaculs a l'alça. Sap el respetable que prop de mig milió de votants de l'estat espanyol no saben llegir, ni escriure, que són carn de forca dels trabucaires sortits a polítics de la nit al matí. Sap el respetable que més de 400.000 persones amb problemes psquiàtrics greus dicataminen amb el seu vot la voluntat serena de de la resta, sap el lelo del poble que més de 5.000.000 milions de votants jubilats decideixen el seu vol a ran de les invitacións-tot gràtis que reben de les cúpules dels partits, generalment com he vingut remarcant dels dos grans partits.

Al meu poble en particular ho fan per una taça de xocolata i un parell de bunyols, en altres pobles sinò és igual, segur serà semblant i el pitjor si cal és/serà que els pagans de la xocolata i els gorrons de la mateixa es diuen tenir un espirit democràtic, un espirit solidari (suposse que eixa solidaritat no sen's sortirà enllà dels camals, suposse, perquè una vegada a fer supossicións ja no se on estarà/serà el principi i on el final de la dignitat de la raça humana). joanalfred


9
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 03-05-2012
Editor: postmaster
Autor: Joan Alfred Climent
Font: n/a
Remitent: Joan Alfred Climent

#1

"Primero se llevaron a los judíos, pero como yo no era judío, no me importó. Después se llevaron a los comunistas, pero como yo no era comunista, tampoco me importó. Luego se llevaron a los obreros, pero como yo no era obrero tampoco me importó.
Más tarde se llevaron a los intelectuales, pero como yo no era intelectual, tampoco me importó. Después siguieron con los curas, pero como yo no era cura, tampoco me importó. Ahora vienen a por mí, pero ya es demasiado tarde".
(Bertolt Brec ... llegir mes

El punto sobre la i. el Dissabte 12 de Maig del 2012

#2

El punto sobre la i.
¿Y porque no se hizo antes de las elecciones?

64.101 el Dissabte 12 de Maig del 2012

#3

#2
Antes de las elecciones se ha hecho dos años seguidos, sabio, por eso es la 3ª.

El duro no es ni peseta el Dissabte 12 de Maig del 2012

#4

#3

Ha llegado el momento de coger el toro por los cuernos y recortar primero:

ELIMINAR LA PENSIÓN VITALICIA DE TODOS LOS DIPUTADOS, SENADORES Y DEMÁS "PADRES (Y MADRES) DE LA PATRIA".

REVISAR LOS SUELDOS DE LOS ALCALDES QUE SE PONEN LOS SUELDOS QUE LES DA LA GANA.

CAMBIAR LAS LEYES Y, ADEMÁS DE CÁRCEL PARA LOS LADRONES, OBLIGAR A LOS POLÍTICOS QUE HAN ROBADO Y DEMÁS "ADJUNTOS", A QUE DEVUELVAN EL DINERO A LAS ARCAS DE LAS COMUNIDADES DE ... llegir mes

221.21 el Dissabte 12 de Maig del 2012

#5

Los socialistas 'aprovechan' una norma de los ochenta
Los ocho ex consejeros de Griñán se reparten un millón en indemnizaciones
Uno de ellos además será propuesto por el PSOE como senador autonómico.
El anterior Gobierno de José Antonio Griñán, salpicado de lleno por la trama de los ERE fraudulentos y cooperador necesario a la hora de dejar Andalucía con 1,2 millones de parados, todavía supondrá un coste extra a las maltrechas arcas autonómicas.

234.3 el Diumenge 13 de Maig del 2012

#6

El sindicalista de los 180.000 euros despide a 36 compañeros de UGT.
José Ricardo Martínez, el consejero sindicalista de Bankia con un sueldo de 180.000 euros, despide a 36 compañeros de UGT Madrid para garantizar la viabilidad de la organización.

234.3 el Diumenge 13 de Maig del 2012

#7

El "jefe " Rodrigo Rato !

Si vols muntem una ONG per a salvar als dirigens del pp de la Comunitat Blavenciana

1442 el Dilluns 14 de Maig del 2012

#8

DÉFICIT PÚBLICO ESPAÑOL

Los datos demuestran que el PSOE ocultó a todos los españoles el dato real de déficit antes de las elecciones generales.

La Intervención General del Estado informó al Gobierno del PP cuando llegó el 22 de diciembre de que la estimación de déficit estaba en torno al 8 por ciento.

De este dato tenía que tener conocimiento el Gobierno del PSOE, pero lo ocultó y mantuvo que el déficit del Estado se situaba en el 6 por ciento.
... llegir mes

220.143 el Dilluns 14 de Maig del 2012

#9

I la Generalitat a qui li amaga les dades,

70.64 el Dilluns 14 de Maig del 2012El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.