Dijous 24 d'Abril del 2014 - 00:26 0
usuari:
contrasenya:  

Festes

Concert de la Gira a Antella


Demà divendres, dia 4 de maig, se celebrarà al poliesportiu municipal d'Antella la 7na edició de la Gira/Festival Itinerant de Música en Valencià, en què actuaran els grups Sva-ters, Rapsodes i Funkiwi's. El concert està organitzat per l'Ajuntament d'Antella, en col·laboració amb Escola Valenciana i la Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera.


El plat fort del concert, que s'iniciarà a les 22:30 hores, el constitueix l'actuació dels "Sva-ters". Es tracta d'un conjunt de Alcacer, creat el 1998 i format per 13 músics entre vocalistes, bateria, guitarres, baix, teclat, trompetes, trombó i dolçaines-que interpreten estils molt variats-rock clàssic, jazz, reggae, rumba, ska i ritmes populars- i festers.


La característica principal de la música i estil-que ells mateixos defineixen com "Sva" - d'aquesta banda és l'alegria i bon humor que despleguen sobre l'escenari amb el seu particular mestissatge musical ballable i fester. Sva-ters ha editat ja dos àlbums-A foc (2002) i Berlangastyle (2006)- i la sola lletra dels títols de les cançons que els composen (Askura el Calder, Cabàs.com, Què càrrecs que sóc o Ni Karrefur ni Prika, a ca Pepica-", reflecteix el fort sentit d'humor que caracteritza aquesta banda d'Alcàsser.

A més de Sva-ters, actuarà Rapsodes, un grup creat a la comarca de Camp de Túria a finals de 2005 que està considerat com el creador del primer disc de hip-hop en valencià de la història (Contes per Versos, 2009). Rapsodes, amb més de 200 concerts a l'esquena, defineix el seu estil musical com "electro hip-hop orgànic". El cartell dels grups que actuaran en el concert previst per demà a Antella es completa amb l'actuació del grup Funkiwi's.

Les entrades per al concert es poden adquirir en taquilla a un preu de 5 euros.


També es poden adquirir de forma anticipada a un preu de 3 euros en els establiments col·laboradors.

 


0
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 03-05-2012
Editor: postmaster
Autor: n/a
Font: n/a
Remitent: Coordinadora de Centres de la RiberaEl codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.