Divendres 18 d'Abril del 2014 - 12:47 0
usuari:
contrasenya:  

Política Local

1 de Maig castelloner unitari


El passat 1 de maig, membres i representants de les tres opcions de l'esquerra castellonera, EU, PSPV-PSOE i GCiE-Compromís, i dels sindicats majoritaris, van celebrar conjuntament la Festa dels Treballadors a Castelló de la Ribera.A primera hora del matí, en el cementeri municipal, els diferents grups van recordar els seus companys/es.

 

Després es van fer un esmorzar a la terassa del bar Tapes, i a l'acabar l'esmorzar alguns participants se'n van anar a la manifestació convocada pels sindicats en València, i altres es van quedar xerrant i intercanviant opinions sobre el futur polític del nostre poble, i sobre com organitzar l'1 de maig de 2013, per obrir la celebració a tot el poble si s'organitza amb més temps. 

L'acte va ser positiu i va servir de punt de trobada per a les tres opcions, que actualment amb 5 representants a l'ajuntament, són l'oposició política al govern local en mans del PP des de les eleccions de 2011. 

Esperem que en el futur siga possible compartir més actes en comú, a fi de conformar l'espai comú de l'esquerra castellonera.

 

 

 

  


8
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 09-05-2012
Editor: postmaster
Autor: n/a
Font: n/a
Remitent: MV

#1

Sembla que els galls ja van tenint seny i van deixant de mirar-se el melic i el corralet propi per tal d'anar obrint els ulls i esbrinar un bosc (poble) ple d'esperances. Pel futur unitari i alliberador!

142.130 el Dijous 10 de Maig del 2012

#2

Crec que estem molt contens tots els que participarem. I tots també estem per començar altres accions de cara al poble, també sabem que el poble està esperant !
Ja es el moment d'unir i sumar !!Salutacions

Mati Escribà el Dijous 10 de Maig del 2012

#3

¿Porque no os unisteis cuando gobernabais?

222.1 el Divendres 11 de Maig del 2012

#4

Porque queriamos que ganara el PP

121212 el Divendres 11 de Maig del 2012

#5

¿Para que cargaran con el marron?

104.250 el Divendres 11 de Maig del 2012

#6

pos si

121212 el Dimarts 15 de Maig del 2012

#7

que fan estos en el cementeri???
ara que eu perdut voleu unirse??
aixo antes...

109.133 el Dimarts 15 de Maig del 2012

#8

Quin marrón el de el govern valencià ?
El nº 6 podría tindre mes imaginació i no copiar el nick d'un altre ! "Estos", en el cementàri fan el mateix cada any,segurament es ara quan has observat aquest fet !
Jò també estic observant, pero perque soc oposició ! a vosaltres no us toca observar ara, aixó era l'any passat, es coneix que no fereu bé els deures i us agrada mes fer l'oposició desde el govern municipal !
Esteu trànquils que a les pròximes no tindreu l& ... llegir mes

121212 el Dimecres 16 de Maig del 2012El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.