Dissabte 19 d'Abril del 2014 - 09:59 0
usuari:
contrasenya:  

PCiC

Castelloner, vols ser solidari?


3a manifestació cívica: Per les infraestructures i els serveis públics que mereix la ciutadania de Castelló

 

Des de fa més de 20 anys, massa anys, la conselleria d'Educació està entretinguda en remodelar i reunificar les instal·lacions de l'única escola pública de Castelló (Severí Torres). Fa dos anys tenien projecte d'execució aprovat i terrenys cedits per l'ajuntament (acceptats per la Conselleria), licitaren l'obra en el 2010, però encara no s'han decidit a adjudicar les obres. I els nostres menuts en una escola que va caient a trossos.

 

Des de fa més de deu anys s'inicià un expedient en la Conselleria de Benestar Social per construir una residència per a gent gran a Castelló , que pocs anys després es transformà en un projecte per construir un centre de dia. El projecte d'execució ja fa uns anys que està aprovat, però –aquestos senyors- tampoc troben el moment més adequat per licitar i adjudicar aquesta obra. Mentrestant la gent gran i els dependents de Castelló i les seus famílies han de buscar-se solucions en altres poblacions, amb les despeses que això suposa o llogar i pagar per uns serveis als quals tenen dret i que l'administració no assumeix.

 

Ara fa dos any (el 5 de març de 2010) decidirem mobilitzar-nos per exigir l'execució d'aquestos projectes bàsics i imprescindibles per a la població castellonera així com per demanar la circumval·lació , férem una manifestació pels carres del poble i ens comprometeren a tornar a manifestar-nos cada any si no es feien aquestos projectes .

 

A hores d'ara la circumval·lació encara no s'ha acabat , no hi ha cap novetat respecte del projecte per a la gent gran: ni residència, ni centre de dia ; mentre que l'obra del Severí Torres que ja estava licitada en les seues primeres fases (2010), ara -malgrat les mobilitzacions reivindicatives de l'AMPA- ens diuen que no .

 

 

 

Per si aquestes mancances no foren poques, ens estan retallant substancialment tots el serveis públics bàsics: Educació, Sanitat i Serveis Socials, els quals no són cap privilegi, sinó drets i conquestes laborals i socials que ha anat aconseguit la ciutadania després de molts anys de reivindicacions i negociacions.

 

Per tot açò, les associacions AFICAS, AMPA del CEIP Severí Torres, Assemblea de Joves de Castelló de la Ribera, RESPIR, i Plataformes per l'ensenyament públic de les Riberes Alta i Baixa junt a la PCiC convoquem a tot el poble a la 3a manifestació cívica, que es celebrarà a les 17 h del divendres 25 de maig de 2012 des de les portes del Severí Torres (Ronda l'Almenà) , per continuar reclamant el nou Severí, el centre de dia/residència, la finalització de la circumval·lació i pel manteniment dels serveis públics de qualitat.

El recorregut de la 3a manifestació cívica serà des del Col·legi Severí Torres- Edifici verd (ronda L'Almenà, 31), per l'Avda. de Cuba, carrer St. Domènec, carrer Josep Talens, Avda. de Blasco Ibáñez, carrer J.I. Franco, carrer Rvdo. Juan Vidal, carrer del mestre Serrano, pça de l'ajuntament, on finalitzarà, es llegirà un manifest i es dissoldrà la manifestació.

 

La Plataforma Cívica Castellonera (PCiC) ha fet els tràmits legals pertinents davant la Delegació del Govern. Així mateix, la PCiC es responsabilitzarà d'aplicar les mesures necessàries per l'adequat desenvolupament de la manifestació.

 

 

Plataforma Cívica Castellonera

 Per a vorer el document de notificació a la Delegació de Govern piqueu ací 

 

Per manifestar el vostre suport podeu contactar amb:

 

info@plataformacivicacastellonera.org

pcicas@gmail.com

www.acicastello.org

o al telèfon 658 847 163.

 

Castelló, 10 de maig de 2012.

 

AFICAS, AMPA del CEIP Severí Torres, Assemblea de Joves de Castelló de la Ribera, RESPIR, i Plataforma per l'ensenyament públic de la Ribera Alta i PCiC


11
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 10-05-2012
Editor: postmaster
Autor: n/a
Font: n/a
Remitent: PCiC

#1

"Primero se llevaron a los judíos, pero como yo no era judío, no me importó. Después se llevaron a los comunistas, pero como yo no era comunista, tampoco me importó. Luego se llevaron a los obreros, pero como yo no era obrero tampoco me importó.
Más tarde se llevaron a los intelectuales, pero como yo no era intelectual, tampoco me importó. Después siguieron con los curas, pero como yo no era cura, tampoco me importó. Ahora vienen a por mí, pero ya es demasiado tarde".
(Bertolt Brec ... llegir mes

El punto sobre la i. el Dissabte 12 de Maig del 2012

#2

El punto sobre la i.
¿Y porque no se hizo antes de las elecciones?

64.101 el Dissabte 12 de Maig del 2012

#3

#2
Antes de las elecciones se ha hecho dos años seguidos, sabio, por eso es la 3ª.

El duro no es ni peseta el Dissabte 12 de Maig del 2012

#4

#3

Ha llegado el momento de coger el toro por los cuernos y recortar primero:

ELIMINAR LA PENSIÓN VITALICIA DE TODOS LOS DIPUTADOS, SENADORES Y DEMÁS "PADRES (Y MADRES) DE LA PATRIA".

REVISAR LOS SUELDOS DE LOS ALCALDES QUE SE PONEN LOS SUELDOS QUE LES DA LA GANA.

CAMBIAR LAS LEYES Y, ADEMÁS DE CÁRCEL PARA LOS LADRONES, OBLIGAR A LOS POLÍTICOS QUE HAN ROBADO Y DEMÁS "ADJUNTOS", A QUE DEVUELVAN EL DINERO A LAS ARCAS DE LAS COMUNIDADES DE ... llegir mes

221.21 el Dissabte 12 de Maig del 2012

#5

Los socialistas 'aprovechan' una norma de los ochenta
Los ocho ex consejeros de Griñán se reparten un millón en indemnizaciones
Uno de ellos además será propuesto por el PSOE como senador autonómico.
El anterior Gobierno de José Antonio Griñán, salpicado de lleno por la trama de los ERE fraudulentos y cooperador necesario a la hora de dejar Andalucía con 1,2 millones de parados, todavía supondrá un coste extra a las maltrechas arcas autonómicas.

234.3 el Diumenge 13 de Maig del 2012

#6

Una proposta per els cartells anunciadors , sería posar l'hora i el lloc. Molta gent no te accés a internet i deuríem facilitar.li l'informació. Si els cartells ja estàn fets es podría fer una pegatina en l'hora i el lloc ?. Si ens necessiteu per a pegar el cartells anunciadors o per el que siga, aviseu que estem dispossats a ajudar a tot el que calga. Salud

Mati Escribà el Diumenge 13 de Maig del 2012

#7

Ara vullgueu dignificar el poble i quan estaveu al poder ¿que fereu, ademes de l'indi?
¿Dec entendre que deixareu un poble indigne i arroinat?

56.111 el Diumenge 13 de Maig del 2012

#8

Mati este es el precartell que em fet per a que totes aquelles persones, associacions, plataformes, col•lectius, sindicats, partits politics vulguem donar suport a la manifestació que em convocat associacions cíviques.

PCiC el Diumenge 13 de Maig del 2012

#9

#7 Quan estava l'esquerra en el poble s'hagueren fet més coses si el PP a València haguera volgut. Perquè ja sabem tots que per al PP és més important la Fòrmula 1, els parcs Ferraris i els aeroports sense avions que els centres de dia per a les persones majors i les escoles i els instituts públics.

231.154 el Diumenge 20 de Maig del 2012

#10

#9
Que cansinos sois siempre con la misma cantinela. ¿Solo el PP ha cometido barbaridades? Podriais dar un repaso sobre corrupcion de los politicos (que todos lo son) y dejar de culpar a los demas de vuestros errores y fracasos.

32.71 el Diumenge 20 de Maig del 2012

#11

los PEPORROS de congreso,,,, con sus batallitas,, ya todos antiCamps,, y al Severi que le den,,,
ellos malgastando dinero, pero asi es la vida de un PEPORRO.

200.66 el Dilluns 21 de Maig del 2012El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.