Dimecres 23 d'Abril del 2014 - 17:23 0
usuari:
contrasenya:  

PCiC

Presentació del llibre “De Llorente a Marx”


El pròxim divendres, 18 de maig de 2012, Tobies Grimaltos presentarà el llibre de Pau Viciano “De Llorente a Marx”,  l'acte serà a les 20:30 hores a la Sala de l'Obrera de Castelló de la Ribera.

 

 

 

Cinquanta anys després de la publicació de «Nosaltres, els valencians», les "indefinicions" i els "problemes" que Joan Fuster diagnosticava en aquell incisiu assaig continuen vius en la societat valenciana.

Evidentment, des de llavors aquesta ha experimentat canvis positius i negatius, però les reflexions de l'assagista continuen posant el dit en la nafra d'un país ple de mancances de tota mena i sense cap altre horitzó que "ofrenar noves glòries a Espanya".

Aquest llibre s'endinsa en qüestions debatudes recentment, com ara la seua relació amb la tradició valencianista, l'aproximació al marxisme i el paper que atribuïa a la història en l'anàlisi del present i en el seu projecte de futur. Uns temes, tots ells, en què pot copsar-se com les postures de Fuster eren més complexes i matisades del que diu el tòpic fusteria i antifusterià.

 

Organitza:

Plataforma Cívica Castellonera


2
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 13-05-2012
Editor: postmaster
Autor: n/a
Font: n/a
Remitent: PCiC

#1

Voldria advertir que jo no sc l'autor del llibre. El llibre és de Pau Viciano. Ho dic perquè, tal com està redactada la notícia, porta a confusió.

Tobies el Dilluns 14 de Maig del 2012

#2

S'agraeix a hores d'ara i en any d'aniversaris un obra de reflexió sobre la "qüestió valenciana" i la recerca d'un univers polític comú per a l'esquerra valenciana. Fou més pràctic parlar de "cultura política" per alguns en un moment donat; però ara que fem?. Ens hem de recolzar en les eines que tenim i la Història està clar que ens ajuda...però i després que? Reflexionem i analitzem, però ens manca l'acció política unitària i cal recordar que "El ... llegir mes

Fosco Sinibaldi el Divendres 18 de Maig del 2012El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.