Dimecres 16 d'Abril del 2014 - 07:12 0
usuari:
contrasenya:  

GCiE

GCiE-Compromís dona suport a la manifestació


GCiE-Compromís amb la reivindicació del nou Severí i del centre de dia/residència.

 

La coalició electoral GCiE-Compromís fa públic el seu suport a la mobilització cívica del proper divendres 25 de maig de 2012, per reivindicar les inversions autonòmiques, responsabilitat exclusiva del PP, pendents de fer-se: l'atenció a la gent gran en un Centre de Dia-Residència i el nou CEIP Severí Torres per als xiquets/tes de l'única escola pública local.  

   

El nostre grup municipal donarà suport i votarà a favor de qualsevol iniciativa institucional del nostre Ajuntament, a favor de l'esmentada mobilització de la ciutadania de Castelló.  

Des de GCiE-Compromís, fem un reconeixement públic a les entitats que convoquen la 3a manifestació cívica, i animem a tots/es els castelloners/es que ixquen al carrer i demanem el que és just i necessari per als habitants del nostre poble.  

   

Ara fa més de dos anys, el divendres 5-març-2010, des de GCiE-Compromís va donar el nostre el suport polític i institucional a la manifestació cívica, a través del manifest conjunt i de la moció aprovada en el Ple del 2-març-2010 i va participar en la primera Manifestació Cívica organitzada per l'Associació PCiC-Plataforma Cívica Castellonera, i també en la segona celebrada ebn març de 2011. GCiE-Compromísi ha participat en totes les xerrades-debat organitzades per la PCiC, sobre aquestes dues inversions autonòmiques pendents d'executar-se.  

 

 

De Castelló de la Ribera cap a la Ciutat de València, les responsabilitats són ben clares i no caben ni més excuses ni més ajornaments incomprensibles: són responsables únics i directes els polítics del PP que governen la Generalitat Valenciana de València des de fa 17 anys: des de l'any 1995.  


 

Castelló de la Ribera, 18 de maig de 2012

 

www.gentdecastello.org  

 www.facebook.com/gentdecastello

 


1
comentari
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 18-05-2012
Editor: postmaster
Autor: n/a
Font: n/a
Remitent: GCiE-Compromís

#1

Vos comuniquem que a la manifestació d'avui en represetanció de COMPROMÍS assistiran:

Per València, Fran Ferri, diputat a les Corts.

Per la comarca de La Ribera, Maria Josep Ortega, regidora a Carlet i també membre de la executiva nacional del BLOC.

GCiE-Compromís
www.gentdecastello.org

GCiE-Compromís el Divendres 25 de Maig del 2012El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.