Diumenge 20 d'Abril del 2014 - 20:22 0
usuari:
contrasenya:  

Articles

La consciència i l'acció ciutadana


En primer lloc, agrair l'esforç de les entitats convocants de la 3a manifestació cívica pel nou Severí Torres, centre de dia-residència i en contra de les retallades dels serveis públics bàsics, i agrair la presència dels entre 300-400 participants. Puc entendre que per l'horari (17 h.) hi haja gent del poble que no puga assistir per motius laborals, encara que dona el seu suport a les reivindicacions.

 

 

 

En segon lloc, donada la menor participació que en la manifestació cívica de l'any passat, faig les reflexions següents:

 

.- Els “uelos i ueles” del meu poble, que s'han quedat en casa, es resignen finalitzar els seus dies en una residència llunyana del poble sense moure la majoria, ni un dit pel centre de dia-residència que es podria construir en l'edifici blanc del Severí Torres i que no es farà – de moment - per la incompetència i irresponsabilitat dels governants?

 

.- Les mares/pares, iaios/iaes i mestres de la comunitat educativa del Severí Torres que no donaren suport a la mobilització d'ahir dia 25, no els interessarà per a res el nou Severí Torres pendent d'adjudicar les obres des de l'any 2010? Com és que molts fugiren corrents a les 17h. en punt de la porta de l'escola? Que anàvem a reclamar alguna cosa (el nou Severí) que puga ser negativa per als menuts del poble que van a l'escola pública?

 

.- On estaven ahir els representats polítics locals del PSPV-PSOE?

 

.- Tanta por es té al PP local, provincial, autonòmic i estatal, que és el partit governant des de 1995 de la Generalitat Valenciana i responsable que no estiguen fetes aquestes infraestructures? O simplement és un problema de falta de consciència cívica?

 

 

 

Siguen els motius que siguen, molts continuarem reivindicant els serveis públics bàsics de qualitat per a tota la població, als que tenim dret, i continuarem reclamant que s'exigisquen responsabilitats civils i penals, a aquells càrrecs institucionals, consellers de caixes i alts executius, que han causat la crisi financera i econòmica, tant de l'administració pública, com d'empresaris i de la banca, a base d'invertir en obres faraòniques, de bambolles immobiliàries, d'apropiar-se dels diners públics i de cobrar salaris i dietes milionaris. I damunt, sense parar de pujar impostos i taxes, per a que el poble pague la seua incompetència i irresponsabilitat.

 

 

 

Ens cal més consciència ciutadana i més acció a la islandesa!!!!

 

Salutacions,

Moisès Vizcaino

 


Comentari de PCiC

Vist el saludable debat que s’ha produït al voltant de tots els aspectes de la manifestació del passat divendres continuem afegint i anotant totes les valoracions, perquè nosaltres -com molts de vosaltres- també ens qüestionem que s’estiga fent el més encertat i de la millor manera.


Per tant, com que tot està en revisió permanent, continuarem a la recerca d’altres alternatives que ens permeten millorar els procediments per aconseguir –tots plegats- l’objectiu:
Millorar Castelló.

Plataforma Cívica Castellonera


29
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 27-05-2012
Editor: postmaster
Autor: Moisès Vizcaino
Font: n/a
Remitent: Moisès Vizcaino

#1

Bones reflexions Moisés !
Voldría fer alguna opinió, encara que també crec que deuríem de parlan en tranquilitat i sentar-mos per a reflexionar açó i altres coses. Venen temps molt dolens per à tots !
Sobre la participació de la manifestació del divendres crec que va estár bé però que els pares deuen de fer un esforç si volen que els seus fills tinguen una educació de qualitat i deixar de fer coses, els díes que tinguen compromís en l'educació dels seus fills, asistint masiv ... llegir mes

Mati Escribà el Dilluns 28 de Maig del 2012

#2

A las barricadas Mati y contra los opresores fascistas

Anarquía yá el Dilluns 28 de Maig del 2012

#3

En Castelló vos ha entrat la síndrome p-p = por o passotisme?

La síndrome p-p el Dilluns 28 de Maig del 2012

#4

Amb els diners que ara demana Bankia, l'estat podria haver fet un Severí nou i haver avalat la hipoteca de les 166.716 famílies que han perdut la casa entre 2008 i 2011.

Rescatem Persones

Fem com en Islàndia

Per la Gent el Dilluns 28 de Maig del 2012

#5

Rescatar bancs o rescatar persones? Nosaltres ho tenim clar. L'estat avala les hipoteques de les persones en risc d'exclusió social i el pis es queda com a lloguer social. La hipoteca es torna a llarg termini. El banc es garanteix que cobrarà la hipoteca, perquè té l'estat com a avalador. Això és el que han fet a Islàndia. Si el banc ha de caure perquè el problema no són les hipoteques de les persones sinó l'especulació en rajola -cas de la banca espanyola-, no anem a cobrir- ... llegir mes

Clar i net el Dilluns 28 de Maig del 2012

#6

i que es podría fer en els 90.000 milions que vá gastar sabateta.

oppo el Dilluns 28 de Maig del 2012

#7

Si tots son igual, uns i altres.

Clar i net el Dilluns 28 de Maig del 2012

#8

Hola Mati, seguint el debat:

La "manifestació cívica" convocada per diferents associacions permet que s'incorporen tot tipus d'entitats sindicals, políítiques, religioses, esportives, festeres, etc. etc. És una manifestació cívica a favor dels menuts i dels majors del nostre poble. És una manifestació oberta a tot el poble, sense partidismes, on tot el món cap. Fins i tot s¡ha convidat a la Corporació municipal i al grup municipal del PP, que òbviament han declinat no ... llegir mes

1

Tot el que dius ho comprenc però igual no m'expressat bé perque no comprenc la teua contestació ( em sembla que no en contestes a res del que dic ) Està clar que els partits poden convocar com a partits ! Eixa va ser la meua intenció quan feren les retallades al ajuntament, en eixos momens creguereu que es teníem que esperar als sindicats, i nosaltres convocarem perque aquell era el moment, els sindicats fan el que tenen que fer però els politics també tenim que tindre respostes . . Personalment pen-se que res es massa quan algú està en perill de treball, educació sanitat i tot el que siga. Hi han accions que no poden esperar a vore que contesten desde d'alt ! perque sabem que no contesten res ! que tot va bé i que jà están menejan l'assumbte a tractar ! Eixes son les seues contestacions ! Saps que tot son mentides i mentres tant perguem l'oportunitat de manifertar que no estem d'acord ni ara ni mai en totes les injusticies que se estàn fent i faràn. Se molt be qui eres i de on vens i estic al teu costat pero hi han coses que parlar i solucionar jà.

Mati escribà el Dimarts 29 de Maig del 2012
Moisès Vizcaino el Dilluns 28 de Maig del 2012

#9

Pues este sujeto no es precisamente del PP y es uno de los responsables de Bankia.

http://es.wikipedia.org/wiki/Miguel_%C3%81ngel_Fern%C3%A1ndez_Ord%C3%B3%C3%B1ez

los burros no vuelan el Dilluns 28 de Maig del 2012

#10

Mi comentario iba para #4.

los burros no vuelan el Dilluns 28 de Maig del 2012

#11

#10
a los burros no vuelan

Tens raó este no es del PP, si que es el responsable de controlar el que fan els bancs, però els majors responsable dels despilfarros i males gestions i omplida de buxaq..........., si majoritariment son dels teus.

TOTS EL RESPONSABLES QUE TORNEN ELS DINERS I QUE ELS TANQUEN, SIGUEN DON SIGUEM PPSOE O DE LA XINA


Per la Gent el Dimarts 29 de Maig del 2012

#12

Ya estamos con los tuyos o los mios, yo voy por libre y nadie me come el tarro como a ti.

los burros no vuelan el Dimarts 29 de Maig del 2012

#13

El de la Gent de moment no defenc a ningú, cosa que tu si.

Ja esta bé els corruptes que paguem, siguen d'on siguen.

I recorda que si els burros volaren el cel no es voria.

(yo voy por libre y nadie me come el tarro como a ti. ) tururu........

Te se veu la pluma el Dimarts 29 de Maig del 2012

#14

Te se veu la pluma

¿Que sabes de mi para opinar y asegurar lo que pienso? A ti si que se te vé el plumero.
Al talego todos los chorizos, sean quienes sean o del partido que sean, y menos división entre nosotros o acabaremos en la mas absoluta miseria, mientras otros (politicos, sindicalistas, ONGs y demas escoria ) se enriquecen y se mofan del pueblo al que dicen defender.

los burros no vuelan el Dimarts 29 de Maig del 2012

#15

Este es del PP.
El director financiero de Bancaja y exdirector general de Banco de Valencia, Aurelio Izquierdo, tiene derecho a una pensión por cese de 13,8 millones de euros, según el informe anual de Banco Financiero y de Ahorros (BFA), matriz de Bankia, correspondiente a 2011.
¿Queda claro que voy a mi bola y no hay nadie "de los mios"?

los burros no vuelan el Dimarts 29 de Maig del 2012

#16

I DEL SEVERÍ QUANT PARLEM

223.1 el Dimarts 29 de Maig del 2012

#17

Quan estiga fet.

64.88 el Dimarts 29 de Maig del 2012

#18

mati, cuantas manifestaciones hicistes TU cuando estabas en el ayuntamiento?

EL PREGUNTON el Dimarts 29 de Maig del 2012

#19

Si tú " PREGUNTÓN " En fàs eixa pregunta es perque no en coneixes de rés. Alhora de reivindicar ho faig sense mirar colors ! però posats a preguntar et pregunte: perque al ajuntament de Castello o de Viva Castelló asoles parla l'alcalde i Antonio Aviñó ? que la resta no te res que dir ?
Jo he anat a totes les que s'han fet ( manifestacions ) i he pogut anar! ara contesta tú i voràs com No eres del Pp i asoles es una pregunta !!

Mati Escribà el Dimarts 29 de Maig del 2012

#20

Pues si no dicen nada, que les pregunten. Porque vamos, hablar por hablar......

PIB el Dimarts 29 de Maig del 2012

#21

Cuideu-se del que digueu pregunton perque en les dos i esta tres manifestacions, estava la mateixa gent entre elles Mati ,hi ha qui es arreplega fotos de premsa i pot ser callares ràpit.Perquè parlar per parlar no val per a res ,ahí estan les fotos d‘altres anys ,també la q feren per davant d l‘ Ajuntament ,els nanos anaven en bosses de basura blaves que deien Severí Torres ja.Esque mai has anat? Ni has vist els diaris?coneixes el Severí? El millor es anar on uno vol, no on li diuen.Manifestar-s ... llegir mes

el llop el Dimarts 29 de Maig del 2012

#22

Y para no variar, si no estás conmigo eres del PP. Esto se parece cada dia más a la inquisición.

230.47 el Dimecres 30 de Maig del 2012

#23

Jajajajaja manda huevos!

soy del pp pero digo q no el Dimecres 30 de Maig del 2012

#24

Ací esteu acostumant a la gent a mentires i mentiders que no cumplixen res del q diuen i ademes no paguen pel q fan.Ací estem vegent dua darrera dia com obligueu a la gent a pagar tots els vostres despilfarros i bufonades q milt lluny d crear empleo i riquea ,ens han dut a una situació insostenible i ademés ens feu creure q hem de arreglar nosaltres.Però si dius açò estas fent política.Senyors i senyores,poble alseu-vos i no decaigueu.Ells fan política ,ells acavaran en un sistema públic i de fu ... llegir mes

el llop i el corderet el Dimecres 30 de Maig del 2012

#25

soy del pp pero digo q no

I jo soc d'extrema esquerra pero dic que soc moderat i bona persona.

219.58 el Dimecres 30 de Maig del 2012

#26

Fent una lectura real del q està passant i en el context q està passant, no ens sorpren q la discusió sobre l‘escola pública haja segun en el passat i al present ideològica,portant la lluita de la esfera cultural a la política necessàriament. No pot ser d‘un altra manera. quant en q es vol fer es desmantelar les prestacions socials del estat d benestar.

el llop i el corderet el Dimecres 30 de Maig del 2012

#27

Vist el saludable debat que s’ha produït al voltant de tots els aspectes de la manifestació del passat divendres continuem afegint i anotant totes les valoracions, perquè nosaltres -com molts de vosaltres- també ens qüestionem que s’estiga fent el més encertat i de la millor manera.
Per tant, com que tot està en revisió permanent, continuarem a la recerca d’altres alternatives que ens permeten millorar els procediments per aconseguir –tots plegats- l’objectiu: Millorar Castelló.
PCiC

PCiC el Dijous 31 de Maig del 2012

#28

#6
UGT y CCOO obtienen más de 13 millones cada uno
Griñán reparte 56 millones de euros entre sindicatos y organizaciones empresariales para 'formación de trabajadores ocupados'
Otorga casi 17,5 millones de euros a la Confederación de Empresarios de Andalucía.

¿Y con esto que se podria hacer?

108.185 el Dijous 31 de Maig del 2012El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.