Dissabte 19 d'Abril del 2014 - 19:34 0
usuari:
contrasenya:  

PCiC

Agraïment de la Plataforma Cívica Castellonera (PCiC)


Sota el lema “Per les infraestructures i pels serveis públics de qualitat que mereix la ciutadania de Castelló” , es va celebrar la 3a manifestació cívica, lúdica i festiva a la qual assistiren més de 300 persones. Els xiquets i xiquetes, familiars, professorat, majors, veïnat, voluntaris i voluntàries del servei d'ordre, i representants i dirigents de totes les entitats socials, sindicals, juvenils, polítiques que volgueren sumar-se a la convocatòria, van recórrer els carrers de Castelló, des de la porta del CEIP Severí Torres per la ronda -sense passar per la carretera per garantir millor la seguretat dels manifestants- pel carrer la Sang, per l'avinguda Blasco Ibáñez i pel Parc de l'Estació fins la plaça de l'ajuntament, sense cap incidència, i amb una coordinació excel·lent de la Policia Local. En arribar a la plaça de l'ajuntament es va llegir el manifest cívic que començava agraint –amb un fort aplaudiment- la presència a tots els assistents i, e specialment, a les persones, Plataformes i organitzacions que vingueren de fora per solidaritzar-se amb la ciutadania castellonera i les seues reivindicacions en defensa d'unes infraestructures i d'uns serveis públics bàsics de qualitat.

 

 

Tot seguit, Rosa Filella, de l'associació RESPIR, i en representació dels col·lectius dels majors més afectats per la falta d'inversions autonòmiques i provincials en els últims 15 anys, reclamava -una vegada més- la urgència de la construcció d'una RESIDÈNCIA-CENTRE DE DIA on poder atendre adequadament a la gent gran de Castelló entre la seua gent.

 

 

 

 

Els representants dels sindicats en les Plataformes per l'Ensenyament Públic de les Riberes i la presidenta de FAPA-València, Remei Santa Catalina, manifestaren la seua creixent preocupació pel futur de l'ensenyament públic i la seua qualitat als nostres pobles. Perquè, deien, de seguir els persistents i sistemàtics retalls de les inversions del Govern Valencià en infraestructures, despeses de funcionament, ajudes i beques, sumant-les als increments de ratios, tancament d'unitats i acomiadament de professorat es posarà en inferioritat de condicions l'oferta de l'ensenyament públic de qualitat i en valencià als nostres pobles; especialment a Castelló per les seus deficients infraestructures escolars.

 

 

Joan Aviñó, director del Severí Torres, finalitzava el manifest cívic reclamant una ràpida solució per a les eternament ajornades obres del nou Severí; perquè –deia- no estem demanant cap desficasi ni cap obrà faraònica, sols reclamem un centre d'educació Infantil i Primària on treballar, instruir i formar a la xicalla castellonera amb les instal·lacions i els recursos que mereix qualsevol menut. 

Al llarg del recorregut de la manifestació així com en diversos moments del manifest cívic es corejaren lemes en contra de les retallades dels serveis púbics bàsics i del malbaratament dels diners públics i a favor de les inversions prioritzades en els serveis públics bàsics de qualitat i en demanda de la residència, el centre de dia i el nou Severí Torres per a Castelló, amb la confiança de que la variant de la CV-560 estiga acabada abans del 2015?

 

Des d'aquestes línies, gràcies per seua la col·laboració a totes les entitats convocants: AFICAS, RESPIR, AMPA del CEIP Severí Torres, Assemblea de Joves de Castelló de la Ribera, PEP de les Riberes Alta i Baixa i tots els seus integrants.

 

 

I gràcies també a totes les persones, associacions, agrupacions, col·lectius, entitats, federacions, institucions i plataformes de tot tipus -pròpies i alienes- que ens acompanyareu exercint els vostres drets civils i que amb la vostra presència donàreu suport a les legítimes reivindicacions de la societat castellonera.

 

 

JUNTS FEM CASTELLÓ MÉS RODÓ !!!

 

I ja saps , SI HUI NO ET MOUS, DEMÀ NO PLORES !

 

 

Plataforma Cívica Castellonera

 

 


Vist el saludable debat que s’ha produït al voltant de tots els aspectes de la manifestació del passat divendres continuem afegint i anotant totes les valoracions, perquè nosaltres -com molts de vosaltres- també ens qüestionem que s’estiga fent el més encertat i de la millor manera.


Per tant, com que tot està en revisió permanent, continuarem a la recerca d’altres alternatives que ens permeten millorar els procediments per aconseguir –tots plegats- l’objectiu:
Millorar Castelló.

Plataforma Cívica Castellonera

 


0
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 28-05-2012
Editor: postmaster
Autor: n/a
Font: n/a
Remitent: PCiCEl codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.