Dijous 24 d'Abril del 2014 - 23:16 0
usuari:
contrasenya:  

OratgeCastelló

Típic mes de primavera


L'oratge d'Abril de 2012 a Castelló

 

Abril va començar amb pluges i temperatures altes.

 

 

La major part dels dies gaudirem de temperatures per sobre dels 20ºC, de manera que la temperatura màxima mitjana ha arribat fins als 22,9ºC. El dia més calorós fou el 25, amb 30ºC de màxima.

 

 

Un comportament ben diferent han presentat les temperatures mínimes. S'alternaren dies amb temperatures per sobre i per sota dels 10ºC. La mala notícia fou que molts d'eixos dies freds coincidiren amb els caps de setmana més festius del mes, les Pasqües. Així, la temperatura mínima mitjana s'ha quedat en 10,2ºC i el dia 17 passarem la nit més freda (2ºC). “ Per l'abril, de matinet, que a gust s'està al llitet” .

Abril ha acabat com va començar, amb pluja. En total s'han arreplegat 39 l/m 2 , sent el dia 28 el més plujós amb 16,2 l/m 2 . “ A l'abril, cada gota val per mil” .

 

 

No ha plogut tant com es necessita ni tampoc l'oratge va acompanyar els caps de setmana de les vacances... “ De principi a fi, l'abril sol ser roí”. O mes aviat: típic mes de primavera.

 

Marta π

 

Dades:

Modest Serradell Sola

 

 piqueu damunt de la imatge per a veure les dades amb detall

 


0
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 29-05-2012
Editor: postmaster
Autor: Marta π
Font: Dades: Modesto Serradell
Remitent: n/aEl codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.