Dimecres 23 d'Abril del 2014 - 13:30 0
usuari:
contrasenya:  

Societat

El son infantil


Dimecres 6 de juny de 2012, a les 09:45 h Aula Maternal del Centre de Salut de Villanueva de Castellón

 


Elena Díaz Simarro, Psicòloga i Psicoterapeuta Infantil, Col•legiada Nº CV 07992 

 

El son és una de les qüestions que més ens preocupen als primers anys de criança. Per tal que els bebés no ploren, moltes vegades passem hores i nits en vela, el que ens pot portar a sentir frustració i un esgotament físic important.

 

Quin és el problema del son? Quant necessiten dormir els bebès? Com dormen els bebès? Hi ha alguna fórmula per ajudar a dormir-los? És convenient dormir amb el bebè?
 

Organitza:

Criat al pit

 

Col·labora:

Generalitat Valenciana.

Centre Salut Vva. de Castellón

Ajuntament de Vva. de Castellón


0
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 02-06-2012
Editor: postmater
Autor: n/a
Font: n/a
Remitent: Ajuntament de CastellóEl codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.