Diumenge 20 d'Abril del 2014 - 05:10 0
usuari:
contrasenya:  

GCiE

Retalls de regidors, un atac a la democràcia


No cobrem i damunt ens volen eliminar: retalls de regidors, un atac a la democràcia.  

Nosaltres com a regidors del grup municipal de GCiE-Compromís d'un poble menut no tenim salari, i el nostre grup municipal va renunciar al increment en 2007 , en 2010 va proposar reduir al 50% el pagament per assistències a Plens i Comissions Informatives de l'ajuntament, que el PP local va votar en contra. No es van recordar de l'austeritat. Realment els regidors/es de centenars d'ajuntaments (numèricament la majoria de xicotets municipis) cobrem salaris? NO !! Sols, i no sempre, es cobren dietes ínfimes per assistència als òrgans (comissions i plenaris).  

 

I el Senat espanyol? I la casa Reial? I les Diputacions? I l'Església Catòlica? I els superassessors de molts càrrecs electes (regidors, diputats, consellers i del President de la Generalitat Valenciana) així com dels diferents organismes públics? I dels altres serveis suportats amb fons públics (ensenyament i sanitat privats concertats)? I les despeses absurdes de l'aeroport de Castelló de la Plana, la fòrmula-1, la visita del Papa, etc. etc.? I les Fundacions i empreses on col·loquen molts dels seus a dit i amb bons sous? De tot açò no retallen?  

Parlem d'una de les mesures estrella del Sr. Rajoy, que pot semblar menor o populista però de gran transcendència: el retall de representants de la ciutadania en les institucions locals no és una mesura de reducció de despesa. Ni tant sols respon a directrius imposades pels “homes de negre” de l'UE.

La representació actual permet que una part important de la ciutadania veja reflexada la seua veu, la seua opinió i propostes, en les institucions. Que hi hagen regidors i regidores per exercir el control dels governants. Quan més control, menys corrupció.  

Sabem que als actuals governants, que es mouen com peix a l'aigua en el món tèrbol de la corrupció, balafiament, suborns, etc., els molesten regidors i regidores que alcen veus crítiques, que deixen al descobert les seues vergonyes, principalment des dels partits minoritaris de l'oposició i especialment en aquesta legislatura, els membres de Compromís. Polítics com Mónica Oltra, Joan Ribó o ara Joan Baldoví a Madrid, molesten.  

 

 Si es retalla un percentatge important de la representació, es pretén minvar la possibilitat de l'accés de veus díscoles en la majoria d'ajuntaments , però el que importa, no és si afecta a una opció o un altra en concret, el que importa és que el pluralisme, la diversitat que té la societat, volen reduir-la, quan no fer-la desaparèixer. El que és pretén és implantar el bipartidisme, el blanc i negre, al A) o el B).  

Si realment volguérem reduir despeses que caldria? Fixar topalls salarials als alcaldes i regidors depenent de la població i pressupost, limitar el % del pressupost que es pot gastar en salaris d'alcaldes i persones assessores. Al contrari en la pràctica, en la realitat, podrem vore com ajuntaments mitjans, reduint el nombre de regidors, mantindran la seua despesa o fins i tot poden incrementar-la.  

Més encara, volen evitar duplicitats en la gestió?, volen optimitzar institucions? Fem desaparèixer les diputacions i transvasem els recursos als municipis i mancomunitats que són realment els que estan més a prop de la ciutadania, també podem fer desaparèixer els Ministeris d'Educació, Sanitat, etc que ja tenen transferides les competències ales autonomies i tant en aquest cas com en les diputacions, serveixen majoritàriament per col·locar peons o càrrecs dels partits a costa de l'erari públic.  

 

Més encara, es pot reduir el nombre de representants en les institucions públiques? Sí, però canviant la Llei electoral per un sistema proporcional (tipus Hare) i de llistes desbloquejades per a, tot i reduir el nombre, respectar la voluntat ciutadana i la pluralitat que en ella es manifesta.  

Clar i ras, ací sota l'empara d'austeritat (com en sanitat i educació públiques, etc.) no es pretén reduir la despesa, el que és pretén és canviar el sistema, reduir la participació ciutadana, la transparència i el control de l'exercici del govern d'aquells irresponsables que ens han dut a aquesta situació.  

Que no ens enganyen !!

 

 

Castelló de la Ribera, 17 de juliol de 2012

 

www.gentdecastello.org  

 www.facebook.com/gentdecastello

 


43
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 17-07-2012
Editor: postmaster
Autor: GCiE-Compromís
Font: n/a
Remitent: GCiE-Compromís

#1

En partits com vosaltres està en fer arribar el missatge a la gent.!

un castelloner que passava... el Dimarts 17 de Juliol del 2012

#2

al final.. els treballadors de CANAL 9 an donat la cara i an dit les veritats de lo que pasa en esta comunitat totalment corrupta,, laparaula exacta CANALLES que an robat i san repartit el pastis de la comunitat i els beneficis de la visiteta del tal BENEDICTE,,, vaja sinverguenzeria.

1.149 el Dimarts 17 de Juliol del 2012

#3

per favor,, regidors del P:P: abandoneu ja el ajuntament i deixeu al vostre jefe pegarli palmadetes a Alfonsito 1 de Xativa... abandoneu ja el carrec dels corruptes.. demostreu que en Castello no voleu corruptes

antipp el Dimarts 17 de Juliol del 2012

#4

Curiosament al poble la decissió perjudica al PP. Quedarien 5-2-1-1. El segon regidor es troba a 40 vots de diferència entre GCiE i EU.

Caragol el Dimarts 17 de Juliol del 2012

#5

XE QUE VAJEN A CAGAR.

PARTIDOS POR 'COSTE DIPUTADO' PARA LOS CIUDADANOS.
UPyD (5): 123.777,54 euros.
IU (8): 94.289,34 euros.
UPN (1): 91.181,88 euros.
ICV (2): 89.749,47 euros.
Compromis Q (1): 74.924,10 euros.
Foro (1): 62.711,55 euros.
BNG (2): 59.187,45 euros.
ERC (3): 56.182,25 euros.
Coalición Canaria (2): 49.695,59 euros.
PSC (14): 46.838,15 euros.
PNV (5): 46.349,89 euros.
PSOE (9 ... llegir mes

lo que costen el Dimarts 17 de Juliol del 2012

#6

Apart de reduir els regidors hi ha que reduir els diputats tant en el gobern central com en els autonómics. Així mateix eliminar el senat.

8.187 el Dimarts 17 de Juliol del 2012

#7

La sanitat deu de ser controlada per el gobern central, per a garantir el servei a tots per igual, i llevarla als goberns autonómics

8.187 el Dimarts 17 de Juliol del 2012

#8

Lo que hay que hacer es dejarse de nacionalismos de pandereta y eliminar las autonomias durante, al menos, 10 años.
La seguridad de los diputados de Amaiur le cuesta a los ciudadanos 13.757,61 euros trimestrales
El BOE informa de otros 850.000 euros para los partidos, estos para "seguridad" durante tres meses
IU Aragón y Partido Aragonés reciben dinero para proteger a unos diputados de los que no disponen.
La casta política sabe que la ha cagado, pero les suda el pepi ... llegir mes

32.27 el Dimarts 17 de Juliol del 2012

#9

Pues yo creia que estabamos en la champion league de la economia y que los brotes verdes estaban dando ya sus frutos.
Lo peor es que le echan la culpa a Rajoy y quien la tiene realmente es el inutil, inepto y gilipollas del ZP junto a su cuadrilla de ministos/as analfabetos/as funcionales.

234.106 el Dimarts 17 de Juliol del 2012

#10

http://cdn.20minutos.es/adj/2012/07/14/1831.pdf

88.170 el Dimecres 18 de Juliol del 2012

#11

Alemanya i els EE.UU son països federals i no els va massa mal. Per cert, si primer digueu que la culpa es de les CC.AA després no digueu que és únicament de ZP perquè no quadra. El problema d'Espanya és molt més greu que el que digueu, es un problema de model productiu, de consciència, de votar al més "graciós" encara que siga un burro, de creure's que el que més fa és el que construeix edificis (i quan més grans millor) en compte de gastar-se eixos diners en les persones,etc.

Caragol el Dimecres 18 de Juliol del 2012

#12

Caragol
Tens tota la raó, al final estarem tots d'acord en que els politics son uns sangoneres.

102.230 el Dimecres 18 de Juliol del 2012

#13

Este país tiene un serio problema y es que ya no cabe ni un tonto mas. La politica que ha parasitado todas las instituciones (educación , tv, justicia, etc...) ha conseguido aborregar a toda la población que ya solo sabe decir y tu más y lo mio que no lo toquen. Los políticos y sindicalistas a las mariscadas subvencionadas.
Mientras albañiles, electricistas, carpinteros, fontaneros, etc. se iban al paro por cientos de miles cada mes, todos estos que ahora alborotan al presentir el desastr ... llegir mes

115.222 el Dimecres 18 de Juliol del 2012

#14

Es cierto que Rajoy está perdido y que su equipo de gobierno atado de pies por Europa y de manos por la herencia del PSOE. Pero no es menos cierto que ante tal despropósito, no cabe otra que tomar medidas muy duras y que afecten a sistema.
Cuando no se han tocado o apenas, las subvenciones a partidos, sindicatos, patronales, fundaciones políticas y se sigue haciendo la vista gorda ante el despilfarro autonómico y municipal, hay que entender que la gente esté más cabreada que un mono en un ... llegir mes

59.202 el Dimecres 18 de Juliol del 2012

#15

De València a Brusel.les.
comarques-consell/Generalitat-UE.
Mes enllà de les senyeres i demés,l'autogestió es la solució!


un castelloner que passava... el Dimecres 18 de Juliol del 2012

#16

No es tracta de qui baixa mes o menys en les enquestes ( Pp.Psoe )
El que està clar es la nova situació del pais i l'escandalossa " explicació" de les retallades.

La gent a dit prou i amb una adessió de la policia guardia civil militars i tot tipus de funcionaris, aniran a Madrid el pròxim 25 de septembre a la porta i voltans del parlament per obligar-los a dimitir i fer eleccions generals, així com una nova constitució que siga verdaderament de tots i NO a favor del c ... llegir mes

rantella el Dimecres 18 de Juliol del 2012

#17

rantella
Encara que la televissió dona poques noticies açó es real pese a que el senyor Rajoy vol implantar una censura en facebook per a que ningú s'entere de algunes coses que a ell no li interesa que es sàpiga.

Que facil es parlar sense proves, veritat?

218.102 el Dimecres 18 de Juliol del 2012

#18

Pero si ni tan siquiera los chinos han conseguido controlar facebook. Quieres hacernos creer, rantella, que lo está haciendo Rajoy?. Que infantil eres.

8.187 el Dimecres 18 de Juliol del 2012

#19

59202.
UN OK COMO UNA CASA.

INO el Dimecres 18 de Juliol del 2012

#20

Una de las entidades más subvencionadas con dinero público.
Parlament y Gobierno autonómico premian a Òmnium Cultural, que pide ejercer "una cierta violencia sobre el orden existente".
CiU y PSC le otorgan el premio pese a que pide incumplir las leyes.

A dar subvenciones, que sobra el dinero.

34.215 el Dimecres 18 de Juliol del 2012

#21

Cecs. Cecs i cada vegada més estúpids és el que esteu. Quan una "Veu del seu amo" del bestiar PePer us parla que tota la culpa és de ZP, us poseu a donar-li la raó i a bramar a l'uníson amb ell.

Us despisten com volen i no us assabenteu. Zapatero té molta culpa, però el que està lliurant el país als poders fàctics, el que tenen un ministre d'economia exdirector d'una elèctrica donant benefici a les elèctriques i allargant la vida de nuclears mentre elimina ajuda a ... llegir mes

Sacsacollons el Dimecres 18 de Juliol del 2012
firma: Sacsacollons

#22

Cecs. Cecs i cada vegada més estúpids és el que esteu. Quan una "Veu del seu amo" del bestiar PSOEZ us parla que la culpa no és de ZP, us poseu a donar-li la raó i a bramar a l'uníson amb ell, "la culpa es de Rajoy".

Cada vegada que obris la boca es per a soltar fem, i del pudent. Tens la bola poc rallada, demostrat per les teues paraules.

Propera parada: el femer socialiste.

202.47 el Dimecres 18 de Juliol del 2012

#23

Propera parada CANVI SOCIAL !

PRESSUNTES ?? = JUTJATS

TORNAR TOTS ELS DINERS AL POBLE SOVIRÀ

Prou de lladres de guant blac siguen d'on siguen !

mosquito el Dimecres 18 de Juliol del 2012

#24

Sacsacollons
No sé porqué me dá la impresión de que eres un ser amargado, de los que solo se encuentran a gusto dentro del rebaño adoctrinado.
Eres capaz de negar que 59202 tiene toda la razón, aunque te pese y te duela. Abre los ojos de una vez, que el socialismo no deja mas que hambre por donde pasa, solo tienes que mirar los países donde ha tenido mayoria absoluta (entiendase dictadura feroz) y como han vivido sus amos mientras el pueblo, famelicas legiones, moria en la mas absoluta miseria.

218.80 el Dimecres 18 de Juliol del 2012

#25

218.80

On realment s'ha viscut de categoría es en Franco i els seus amics !

També podríes parlar de l'época borbónica i de la casa d'austria ( que es mes nostre ) o també fent història podríes parlar de l'inquissició.

La veritat es que m'obligues a creure mes en l'antic testament que en el nou ( aixó de ojo por ojo ) et va millor que , el de possar l'altra galta de la cara no ?

Aixó si esta querida esp ... llegir mes

Jerónimo el Dimecres 18 de Juliol del 2012

#26

La veritat es que m'obligues a creure mes en l'antic testament que en el nou ( aixó de ojo por ojo ) et va millor que , el de possar l'altra galta de la cara no ?

Leete bien las sagradas escrituras, que esas frases las dijo la misma persona: y no hables desde la ignorancia que te caracteriza. Encima eres peor que la inquisición, o conmigo o contra mi.

toro sentado el Dijous 19 de Juliol del 2012

#27

#25
La causa de la guerra civil en espana fue la continua represion por parte de incontrolados republicanos que saqueaban a los que no comulgaban con sus ideas matando y persiguiendo a la gente inocente.

28.152 el Dijous 19 de Juliol del 2012

#28

#27 pobre Francisco, un martir del les circunstancies i del republicans.

101.67 el Dijous 19 de Juliol del 2012

#29

Si que es de veres, el pobre tio Paquito, pare ideològic dels que ens manen ara, que tenia molta més ma per firma sentències de mort i omplir presons de sindicalistes per solventar les vagues que reprimia a trets de fusell. Era tan feixista com eixos 218.80 i 28.152 que fan com tots els del seu ramat, mesclant l'esquerra social i democràtica amb les dictadures estalinistes, maoistes i castristes, oblidant als seus amics Hitler, Pinochet, Videla, Viola, Mussolini, etc. A confondre toquen, qu ... llegir mes

El que cou, cura. el Dijous 19 de Juliol del 2012

#30

El famoso gabinete de propaganda del doctor Goebels funciona de nuevo dirigido por los becarios rajoyistas y su prensa del movimiento PePista, ataca de nuevo.

Viva la desnformación, vivan Tele Madrid, Canal 9, Intereconomía, y ahora también TVE y RNE. El círculo se cierra y los cerebros se vacían.

El mundo es del futbol y las telenovelas, la cultura se desvanece y el calor adormece las conciencias con la ayuda de El Mundo, La Razón, el ABC, el El Imparcial, el etc.. ... llegir mes

El del oli. el Dijous 19 de Juliol del 2012

#31

Y ahora, nueva vuelta de tuerca por el bipartidismo. Como los partidos pequeños molestan,se reducen concejales y fuera moscas cojoneras. Las diputaciones y cabildos y sus empresas públicas, ni tocarlas, que el pesebre de los amiguetes es sagrado.

¿Congreso y Senado? Eso son menudencias que solo valen cuatro euros con sus cientos de asesores, despachos, coches prebendas varias y restaurantes de lujo a precio de sus señorías subvencionadas.

Lo que hay que cortar es a ... llegir mes

99,999 y pico el Dijous 19 de Juliol del 2012

#32

No se si s'heu fixat, però els dreters del fòrum han tractat d'atacar la ideologia de Sacsacollons, però cap d'ells ha donat cap argument contra dels d'ell. Això sembla bo i pareix dir que no els tenen. No creieu?

84.245 el Dijous 19 de Juliol del 2012

#33

Negras tormentas agitan los aires
nubes oscuras nos impiden ver
Aunque nos espere el dolor y la muerte
contra el enemigo nos llama el deber.
El bien más preciado
es la libertad
hay que defenderla
con fe y valor.
Alza la bandera revolucionaria
que del triunfo sin cesar nos lleva en pos
Alza la bandera revolucionaria
que del triunfo sin cesar nos lleva en pos
En pie el pueblo obrero a la batalla
hay que derr ... llegir mes

A las barricadas el Dijous 19 de Juliol del 2012

#34

¡Arriba, parias de la Tierra!
¡En pie, famélica legión!
Atruena la razón en marcha:
es el fin de la opresión.
Del pasado hay que hacer añicos.
¡Legión esclava en pie a vencer!
El mundo va a cambiar de base.
Los nada de hoy todo han de ser.
Agrupémonos todos,
en la lucha final.
El género humano
es la internacional.
Ni en dioses, reyes ni tribunos,
está el supremo salvador.
Nosotros mismos realicemos< ... llegir mes

La Internacional el Dijous 19 de Juliol del 2012

#35

Jo sóc fill de família molt humil.
Tan humil que d'una cortina vella
Una samarreta em feren: vermella.
D'ençà, per aquesta samarreta,
no he pogut caminar ja per la dreta.
He hagut d'anar contra-corrent
perquè jo no sé què passa
que tothom que el ve de cara
porta el cap topant a terra.
D'ençà, per aquesta samarreta,
no he pogut eixir al carrer.
Ni treballar al meu ofici:
fer de ferrer.
H ... llegir mes

Aquesta es més real el Dijous 19 de Juliol del 2012

#36

Ah, pero sacasacollons té ideología?

8.187 el Dijous 19 de Juliol del 2012

#37

#29
Era tan feixista com eixos 218.80 i 28.152 que fan com tots els del seu ramat, mesclant l'esquerra social i democràtica amb les dictadures estalinistes, maoistes i castristes, oblidant als seus amics Hitler, Pinochet, Videla, Viola, Mussolini, etc. A confondre toquen, que no hi ha arguments per defendre al govern protector de corruptes i lladres que ens governa ara i al seu cap, teledirigit per el ultradreter Aznar i els seus mentors Murdock, Berlusconi, Bush i Tatcher.
... llegir mes

218.80 el Dijous 19 de Juliol del 2012

#38

#29
Era tan feixista com eixos 218.80 i 28.152 que fan com tots els del seu ramat, mesclant l'esquerra social i democràtica amb les dictadures estalinistes, maoistes i castristes, oblidant als seus amics Hitler, Pinochet, Videla, Viola, Mussolini, etc. A confondre toquen, que no hi ha arguments per defendre al govern protector de corruptes i lladres que ens governa ara i al seu cap, teledirigit per el ultradreter Aznar i els seus mentors Murdock, Berlusconi, Bush i Tatcher.
... llegir mes

218.80 el Dijous 19 de Juliol del 2012

#39

#29

Es exactamente lo mismo que haces tu, recordar a unos y olvidar a otros.

218.80 el Dijous 19 de Juliol del 2012

#40

habria que recordar al senyor retor, que els diners que li dona el senyor alcalde, no son de la diputacio,,,, LA DIPUTACIO, SOM TOTS,,, pero lo que passa es que el senyor retor, prefereix ( campanes, pintura, i reformes) estar be amb el senyor alcalde, i als que pateixen FAM,, que els donen per el sac.

1delpoble el Dimecres 1 d'Agost del 2012

#41

1delpoble
i als que pateixen FAM,, que els donen per el sac.

Ché tu, com les ONges que van al cul del mon i als de casa que els en donen.

208.108 el Dimecres 1 d'Agost del 2012

#42

#32
Eres un inquisidor. Si no te donen tota la raó son malutos y dreters. I tu que eres?

109.63 el Dijous 2 d'Agost del 2012

#43

Lo que sobra!!!!
http://www.slideshare.net/bbienz/se-sabe-ya

101.88 el Dilluns 3 de Setembre del 2012El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.