Dilluns 21 d'Abril del 2014 - 17:56 0
usuari:
contrasenya:  

Notícies de País

Manifestacions a tot el país contra la retallada de Rajoy


Després de la llarga llista de retallades que va anunciar divendres el president espanyol, Mariano Rajoy, els sindicats CC OO i UGT van començar a preparar manifestacions de contestació. Sostenen que les mesures perjudiquen especialment els desocupats, els treballadors públics, els pensionistes, i que agreujaran la desocupació i allargaran la recessió econòmica. Moltes associacions i partits polítics s'han sumat a la convocatòria i tot fa pensar que molts, sobretot treballadors públics, sortiran avui al carrer a protestar.

 

 

A Palma la manifestació; sortirà de la plaça d'Espanya a quarts de vuit. I les de Maó i d'Eivissa sortiran a les vuit, de la plaça de l'Esplanada i del passeig Vara de Rei, respectivament.  

La manifestació de Barcelona començarà a les 19.30 a la Ronda de Sant Pere; la de Girona, a la mateixa hora, a la plaça de la Independència; les de Tarragona i de Lleida, també a la mateixa hora, de la Imperial Tàrraco i de la seu de la Sots-delegació del Govern, respectivament. També hi haurà manifestacions a Vic, Sabadell, Terrassa i Tortosa.

 

A València els manifestants sortiran a les vuit del vespre de la plaça de Sant Agustí; a Alacant eixiran de l'IES Jorge Juan; i a Castelló, de la plaça de les Aules.

 

Més informació: 

Llista de les dures reformes

Rajoy elimina la paga de Nadal dels funcionaris i apuja l'IVA al 21%

Llàgrimes a Itàlia per la retallada; aplaudiments a Espanya

Krugman i Sala i Martín, visions oposades sobre la retallada de Rajoy

 

Enllaç notícia sencera:

http://www.vilaweb.cat/noticia/4029139/20120719/manifestacions-pais-retallada-rajoy.html


10
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 19-07-2012
Editor: postmaster
Autor: n/a
Font: www.vilaweb.cat
Remitent: MV

#1


este matí he llegit les paraules de un representant del PP contra les manifestacions dels funcionaris perquè es convoquen per internet en el propis llocs de treball i no son legals i autoritzades.

Es per a descollonarse el pensar que van a demanar permís als representants del mateix govern contra el que es manifesta la gent, a la que tampoc han demanat permís per fer-los caure el poder adquisitiu fins a un 25% en els darrers 2 anys mentre deixaven de convocar noves places ... llegir mes

El que cou, cura. el Dijous 19 de Juliol del 2012

#2

#14

Es cierto que Rajoy está perdido y que su equipo de gobierno atado de pies por Europa y de manos por la herencia del PSOE. Pero no es menos cierto que ante tal despropósito, no cabe otra que tomar medidas muy duras y que afecten a sistema.
Cuando no se han tocado o apenas, las subvenciones a partidos, sindicatos, patronales, fundaciones políticas y se sigue haciendo la vista gorda ante el despilfarro autonómico y municipal, hay que entender que la gente esté más cabread ... llegir mes

59.202 el Dijous 19 de Juliol del 2012

#3

Todo ésto los que vamos a las manis ya lo sabemos pero está bien recordarlo, lo que queremos son responsables y soluciones y éstos dos partidos que nombra bajan en intención de voto pero hay otros que doblan sus representantes según estadísticas.ÉSos vamos a las manis a reclamar justente q se haga justicia con el pueblo,paguen los responsables, se devuelva el dinero robado y solo entonces volveremos a tener la soberania que se nos a sido revatada al ir contra la gente las fuerzas del orden y nue ... llegir mes

kk de lux el Dijous 19 de Juliol del 2012

#4

kk de lux
A lo millor tens sort i te piqua un lluç, a la presó no mes van els desgraciats.

111.195 el Dijous 19 de Juliol del 2012

#5

La sindicalista Laura de la CGT Sols va fer una reivindicació a la porta de la borsa a Barcelona, la reivindicació consistia en posar-se a la porta ,denfront, i cremar billets falsos dins de la caixacd cartó qie portava. Jo pregunte es just que esta dona de 48anys passe 33dies detinguda? Era una protèsta pacífica? Esque no es pot protestar? Aleshores que esperem qie fassa la gent? Ens quedem quiets mentre detenen indiscriminadament ? Us recorde que en Juny encara varen detindre sis sindicalistes ... llegir mes

quiero ser santa el Divendres 20 de Juliol del 2012

#6

Cremar billets falsos.
Tener dinero falso es delito, segurament la pillaran por eso y no por la protesta.

149.209 el Divendres 20 de Juliol del 2012

#7

Y tener dinero en curso sin saber de donde viene,¿ también esta penado , o hay justificación para eso ?

mosquito el Divendres 20 de Juliol del 2012

#8

Diners falsos= fotocòpies. No li veig la gràcia però hi ha gust per a tot.Ho veus be això? La criminització de la protesta social? Fa anys que celebren en la plaça d'Orient el 20 Novbre, que celebren o de que protesta esta gent? Que opines deixa gent? Algú creu que deuruen d'anar a la carcel o per el contrari son lliures de manifestar el seu agrado d'un règim represor i dictatorial? Crec que tenen llibertat de ser i pensar el q mes els agrada.Estes diferències son les que ppossibl ... llegir mes

kk d lux i beneïda el Divendres 20 de Juliol del 2012

#9

No mezclemos churras con merinas, yo solo me limito a transmitir lo que sé, todo lo demás me la trae floja y mis opiniones me las guardo para mi. En ningún momento he pretendido molestar a nadie, pero algunos ven fantasmas donde no hay siquiera sombras.

http://www.rulesforuse.org/pub/index.php?lang=es

149.209 el Divendres 20 de Juliol del 2012

#10

Veritat és que la crisi necessita de messures dures, tan com arrimar tothom el muscle, ja que en més o en menys tots conformem l'estat, però de messura dura a messura injusta n'hi ha un tret més ample i oneros del que correspon a gran part de la societat espanyola, i aquí és on aprareix el quid de la questió, aquí és on es marquen les bones maneres dels governants bons o dolents, siguin del partit que siguin.
Realment hem perdut pes a l'UE, veridablement Alemanya tira de ... llegir mes

joanalfred el Divendres 27 de Juliol del 2012El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.