Dijous 24 d'Abril del 2014 - 12:20 0
usuari:
contrasenya:  

Fotos i albúms

Àlbums fotos d'acicastello


Àlbums fotos d'acicastello és secció amb l’objectiu d’agrupar tots els àlbums de fotos creats a partir de les fotos enviades per tot vosaltres, fotos del nostre paisatge, festes, historia, associacions, actes etc. sobre l’espai concret del nostre poble.

Tots podem participar i ser protagonistes d’aquesta secció. Tan sols cal fer fotos per a que tots podem conèixer, gaudir, contemplar i pensar en el nostres entorn. Tots podem fer comentaris i trametre fotografies a info@acicastello.org.

 

Degut a la gran quantitat de fotos rebudes em obert una galeria en flickr, des d'allí podreu accedir a totes les fotos rebudes.

 

Per a vorer els àlbums de fotos piqueu ací.

 

Per a vorer les col·leccions de fotos piqueu ací. 
6
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 31-12-2009
Editor: postmaster
Autor: n/a
Font: n/a
Remitent: n/a

#1

felicite a acicastello.org per esta secció interessant, que amb imatges i fotos ens deixa per mirar i disfrutar d'una part dels actes importants del nostre poble

radio makuto.132 el Dilluns 29 de Desembre del 2008

#2

comentari...hola el nobre del pueblo no es villanueva de castellon por que poner en algun apartado el nombre de castellon de la ribera, yo creo que esto es de ser inculto pero bueno vuestro pueblo dira.Venga un saludo a todos los vecinos de villanueva de castellon.

villanueva de castell el Dimecres 14 de Gener del 2009

#3

a qui corresponga, quant entre com a usuària, i vaig a fer un comentari la pagina es desmunta, les imatges que estan a la dreta passen totes vaig.

espere que açò siga una ajuda per a que la pagina és veiga millor.

Maria el Dimarts 5 de Maig del 2009

#4

Des de l'equip de redacció volem donar les gràcies a tots els que haveu aportat les vostres fotos de Santa Anna per a compartir-les amb tots els companys i amics d'acicastello.

acicastello el fem entre tots i totes.

postmaster el Dilluns 11 de Gener del 2010
firma: JoanjoPuertos

#5

Hola bon dia!
Seria molt interessant que desde acicastello poguereu fer una recopilació de fotografies antigues del poble.
festes,fets historics,cases que ja no existeixen...

seria molt interessant.

1

Ens agrada molt l'idea que ens proposes, per par nostra farem un apartat en la pagina per informar com participar en aquest recopilatori. Gràcies ''un castelloner que passava... '' per la teu participació en acicastello.

postmaster el Dimecres 13 de Juny del 2012
un castelloner que passava... el Dimecres 13 de Juny del 2012El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.