Dissabte 19 d'Abril del 2014 - 09:58 0
usuari:
contrasenya:  

Josep Mena

Serra Mariola


Serra Mariola

Imatges exposició Centre d'Interpretació

Durant aquests últims mesos he estat treballant junt amb els companys del parc Natural Serra Mariola, en un projecte per a realitzar una exposició fotogràfica permanent en el Centre d'Interpretació “Mas Ull de Canals” a Banyeres de Mariola. Han sigut unes jornades inoblidables de dur treball en la serra pel poc de temps que disposàvem per aconseguir les millors imatges, a la qual cosa calia afegir que per l’estació hivernal moltes fotografies de paisatge i flora hauran de realitzar-se aquesta primavera.

Des d'ací, he de donar les gràcies a Raül Jordà (director-conservador) i a la resta de la gent del parc: Miquel Vives, Núria Lara, David i Júlia. També als companys fotògrafs, Juanma Menacho, Ricardo Vila, Lluís Serra i Pep Nebot.

Patrimoni

Cava gran d'Agres


Castell de Banyeres


Ermita de Sant Antoni de Pàdua


Vaig moldre de Dalt i de Baix 


Mes de Blai
Giner

Geoligia


Riu Vinalopó


Cova Bolumini


Penya del Frare


Barranc del Cint


Cova dels Meravelles


Font de Mariola

Flora


Sàlvia de Mariola


Teix


Ophrys apifera


Líquens


Rosa sp


Hedera helix

Fauna


Bagaleu (Strix aluco)


Geneta


Granota comuna


Perdiu


Colobra bastarda


Abella

Ambients


Cultius


Ecosistema de  ribera


Alta muntanya


Carrascar


Ombria

Parc  Natural


Montcabrer


Mariola i neu


Camí


Voltor

Josep Mena i Alvarez
www.menanat.com


5
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 25-03-2008
Editor: Josep Mena i Àlvarez
Autor: Josep Mena i Àlvarez
Font: Josep Mena i Àlvarez
Remitent: Josep Mena i Àlvarez

#1

Continua fent-nos gaudir d'aquets paratges i meravelles. Ánim, polilla.

Xavi Aznar el Dijous 13 de Març del 2008

#2

La serra Mariola és un espai natural meravellós i les teues fotografies són un bon testimoni. Agrair el teu treball !

Moisès

Moisès Vizcaino el Divendres 14 de Març del 2008

#3

Enhorabona! Estic molt content de veure el vostre treball, hui gràcies al meu company Josep Alcover que con vosaltres mira el món amb respecte, m'ha recomanat l'enllaç i no se com dir millor que l'immortal i nostre amic Joan Pellicer, que aquest passeig per Mariola a fet arribar molts joves la natura. Gràcies."Tot allò que es mira realment amb respecte esdevé inefable, perquè qualsevol cosa per menuda, familiar o insignificant que siga, ben acarada i observada, ens d ... llegir mes

Antoni Barceló el Dilluns 17 de Març del 2008

#4

Han cremat les falles, diuen. És dijous sant, ho diuen també. El dia és gris, plovisqueja, m'he pose els texans tot rebent una primavera que guaita en les fulles noves, en la flor del nard, del romer, de l'argilaga. Avui em pot un silenci pesat, gros, que em segella els llavis, que em mulla els ulls. M'acomiaden uns núvols sobre la Mariola, una colla d'alegres roselles sobre munts d'enderrocs fosilitzats. Diria el vent és del nord i el fred retorna. No importa massa. El comiat no deixa de ser el ... llegir mes

batoi @ el Dijous 20 de Març del 2008

#5

Endavant POLILLA eres el millor, el successor de Fèlix Rodriuez de la Fuente, el teu ídol i el d'una majoria silenciosa.

Un aficionat el Dimecres 7 de Maig del 2008El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.