Dimecres 23 d'Abril del 2014 - 13:30 0
usuari:
contrasenya:  

GCiE

Crònica de la 4a Assemblea d'electors de GCiE-C


Crònica de la 4a Assemblea d'electors de Gent de Castelló i Esquerra – Compromís.

 

Passades les 19:30 d'una sufocant vesprada, amb l'assistència de mig centenar de persones, Yolanda Grau iniciava l'acte agraint la presència dels assistents, el suport rebut en les darreres eleccions i fent una reflexió global sobre el primer any de legislatura local, farcit de canvis i marcat per la crisi.

 

 

El moderador de l'acte, Juanjo Puertos, després de recordar-nos que l'assemblea era oberta i dinàmica amb la participació de tothom, feia l'anàlisi dels mitjans de comunicació locals i de la negativa evolució que han experimentat entrebancant el necessari foment de la participació ciutadana. Finalitzava la seua intervenció fent els pertinents aclariments a les intervencions del públic.

 

 

 

Tot seguit, el regidor del grup municipal de GCiE-Compromís, Òscar Noguera, ens desgranava l'anàlisi dels trets econòmics més rellevants –que no han sigut poquets- d'aquest primer any del nou govern municipal. Seguint el fil cronològic, analitzava i justificava les decisions del grup municipal GCiE-C en tots i cadascun dels assumptes tractats: La nau de l'E.F.A. (espai fester alternatiu a l'antic poliesportiu), el préstec amb l'ICO, reduccions de les plantilles municipals, pressupostos i segon préstec per pagar als proveïdors municipals. Al llarg de l'exposició va anar fixant l'estat de les finances municipals en cada moment per què visualitzarem l'evolució dels comptes. I, després de contestar a les intervencions i preguntes del públic, finalitzava la seua intervenció assenyalant els canvis de posició i les contradiccions del PP en el seu trànsit des de l'oposició al poder i al llarg del darrer any.

 


 

Finalitzava l'acte, el portaveu del grup municipal de GCiE-Compromís, Moisès Vizcaino, agraint la preparació i la participació en l'acte de les persones del col·lectiu –Yolanda i JuanJo- que encara no tenen responsabilitats municipals, així com el treball de totes les persones del col·lectiu que es reuneixen regularment per tractar sobre tots els assumptes del municipi. I continuava, exposant les diverses actuacions que ha desenvolupat el grup GCiE-Compromís, tant dins de l'ajuntament com fora de l'ajuntament. Per acabar, ens informava del pla de renovació de les persones que ocupen els càrrecs de responsabilitat municipal, així com de les línies d'acció política i el projecte d'expansió del col·lectiu al llarg dels pròxims anys.

 

 

 

Tancava l'acte Òscar Noguera, agraint l'assistència i amb l'anunci del pròxim acte del col·lectiu: Sopar de festes i inici del curs polític, amb l'assistència de destacats dirigents de Compromís, per al primer dia de setembre pròxim.

 

 

Presentació de les intervencions amb pdf de:

Presentadora i Moderador: Yolanda Grau i Juanjo Puertos

Regidor: Oscar Noguera

Regidor: Moisès Vizcaino

 

 

Castelló de la Ribera, 05 de juliol de 2012

 

www.gentdecastello.org  

 www.facebook.com/gentdecastello

 

 


68
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 05-07-2012
Editor: postmaster
Autor: n/a
Font: n/a
Remitent: GCiE-Compromís

#1

A resulta que mig centenar de per

sones son 22,jejeje....

83.190 el Divendres 6 de Juliol del 2012

#2

Com és pot fer un comentari mofant-se unicament del número d'assistents? Ès al.lucinant !
GCiE-Compromís és l'únic grup de la corpració municipal que té la valentia d'explicar com van les coses al poble d'una manera mès o menys encertada i estan oberts a que les debatisquen sempre utililitzant els termes més correctes .Però està vist que no és la via a la que estem acostumats i anem a lo fàcil , a opinar sense haver anat.

loles 128.97 el Divendres 6 de Juliol del 2012

#3

Jó també tinc un cosí molt llest, que si li preguntes et contesta de maravella.

man el Dilluns 9 de Juliol del 2012

#4

loles 128.97

¿La izquierda es plural?. ¡Amos anda!. Si hay alguna ideología que no es ni plural ni democrática -además del fascinazismo- es la izquierda. Y saben porqué? Porque se creen en posesión de los valores democráticos, de la verdad, porque son excluyentes, porque descalifican a los que no piensan como ellos, porque insultan a trote y moche sin venir a cuento, porque son sectarios y fanáticos, y así hasta el infinito. Basta con ver los régimenes socialistas que h ... llegir mes

133.243 el Dilluns 9 de Juliol del 2012

#5

#4 Agafa aire, mante. Discursets com el teu n'hi han molts últimament, imagine que serà pels nervis que teniu pel que indiquen totes les enquestes publicades. Ja que parles dels "règims socialistes", crec que també hauries de ser més just/a i crític/a amb eixe tros de suro que ens governa que encara no s'ha dignat a visitar les zones cremades ben a prop del nostre poble. Supose que la fotografia retornant el códice a la catedral de Santiago és més bonica, veritat? Però cada d ... llegir mes

pv el Dilluns 9 de Juliol del 2012

#6

Ja esta el ninot este clavanse en l'esglesia

135.243 el Dilluns 9 de Juliol del 2012

#7

Aqui, por lo menos, se puede opinar sin miedo a ser perseguido por el "estado". En muchos païses "de izquierdas" no.

107.158 el Dilluns 9 de Juliol del 2012

#8

¿Seguro que se puede opinar sin miedo? Eso lo dirás tú, pero no es así. O díselo a los chavales brutalmente agredidos del IES Lluís Vives de València o a los mineros asturianos que van a perder sus trabajos por obra y gracia del gobierno de Rajoy mientras se amnistían a los defraudadores fiscales o mientras se evita cualquier tipo de recorte en la asignación a la iglesia. Recortes para todos menos para los grandes fortunas y los clérigos. Pero eso no es lo más triste; lo más triste d ... llegir mes

132.125 el Dilluns 9 de Juliol del 2012

#9

pregunta a los trabajadores del ayuntamiento en la pasada legislatura dictatorial, haber si podian opinar.

76.4 el Dilluns 9 de Juliol del 2012

#10

I per què no li preguntes ara al conserge del poliesportiu que ha anat al carrer per obra i gràcia dels feixistes que governen al poble?.

Demaneu-li la opinió al pare de família Emili al que han tirat per a posar a un altre dient que sobrava. Visca la ditocràcia pepera.

341 i mig. el Dilluns 9 de Juliol del 2012

#11

#9 No sé com tens tan poca vergonya d'escriure aquest missatge. En l'anterior legislatura segons tu els treballadors no podien opinar (que ho digues tu no significa que les coses foren així, per cert), però almenys no els despatxaven. En l'alcalde del PP, despidos assegurats, i això que deia Álvarez que anava a crear "empleo"... Es referiria als "empleos" creats en Vidal per a simpatizantes del PP???

132.125 el Dilluns 9 de Juliol del 2012

#12

#8
los mineros asturianos que van a perder sus trabajos
¿Tienes idea de lo que cuestan al estado los mineros, por no hablar de la contaminacón que produce de carbón de baja calidad que se extrae en España?

se amnistían a los defraudadores fiscales
¿Acaso no recuerdas las amnistias del caso GAL, o lo que pasa con el FAÏSAN?

se evita cualquier tipo de recorte en la asignación a la iglesia
Tampoco se recorta a las ONGes, que solo sir ... llegir mes

74.130 el Dilluns 9 de Juliol del 2012

#13

#12
-Estupendo, pues entonces dejemos a los mineros y a sus familias que se mueran de hambre, ¿verdad? ¿Acaso sabes que la minería es la primera fuente de empleo en las cuencas mineras asturianas? Total, como en las cuencas asturianas el PP apenas saca votos... pues los dejamos que se mueran de hambre y a ver si en el 2039 el PP puede ganar en Asturias.

-Por supuesto que me acuerdo del GAL y del Faisán, pero también tengo memoria para acordarme de Fabra y su suerte co ... llegir mes

132.125 el Dimarts 10 de Juliol del 2012

#14

#12 Dime un sólo ayuntamiento del PP que no esté endeudado. Además, si tan mal económicamente estaba el Ayuntamiento, ¿por qué la anterior corporación no necesitó echar a ningún trabajador? (Qué malotes son los señores de IU, verdad?) ¿Pero acaso no iba el PP a crear empleo? ¿A quién pretendes convencer?

132.125 el Dimarts 10 de Juliol del 2012

#15

Tot el que no siga defendre els dogmes del PP és ser ignorant i fanàtic? Sí senyor. És molt democràtic vostè. Enhorabona!

pv el Dimarts 10 de Juliol del 2012

#16

#15

Tan democratic com vostes.

Solo hay algo peor que opinar desde la ignorancia, hacerlo desde el fanatismo.

79.205 el Dimarts 10 de Juliol del 2012

#17

Se n'heu anat del tema. La cosa, és que un partit que aspira a ser força governant en este poble, i amb la que està caient i les ficades de pota del pp, siga incapaç de reunir a 25 persones, val la pena que es dissolga i deixe pas a altres ( si n'hi ha), millor preparats.

1

Estos no tenen ni puta idea, si feren paelles con nosaltres i donaren piruletes fins a les mosques els votarien. Depreneu dels professionals. nosaltres clar

Mariano el Dimarts 10 de Juliol del 2012
menor el Dimarts 10 de Juliol del 2012

#18

Fanatisme és el que fas tu, defendre i recolzar unes retallades als de baix per tal de salvar els culs dels banquers i les grans fortunes d'este país... Això sí que és fanatisme i corporativisme! I ignorància, també siga dit de pas, perquè mentre els alts càrrecs del PP es queden amb els diners de tots els valencians (dels votants populars, també) per les múltiples causes de corrupció, vosaltres els defenseu! Per a què preocupar-nos pels de baix podent salvar als Rato, Botín, ... llegir mes

pv el Dimarts 10 de Juliol del 2012

#19

13
Sabes cuantos comerían con el coste de cada minero. Es más, pagarles y dejarles en casa sería mucho más barato que mantener la producción del carbón.

Verdades aunque dolorosas el Dimarts 10 de Juliol del 2012

#20

#11/ parlem de poca vergonya´

per a acomiadaments els d'alfred I.U.
monitora guarderia a la puta calle
Modesto a la puta calle i a mes a mes li paga l'acomiadament i l'any següent el col·loca una altra vegada de funcionari.
El llistó de les burraes de esta persona el deixa tan alt que és imposible igualar-ho, ho sent

Josep el Dimarts 10 de Juliol del 2012

#21

para empleos los que se crearon en la anterior legislatura todos amigos y amigas del quien se creia dueño del cortijo, y luego nos quejamos hay muchos funcionarios.

4x4 el Dimarts 10 de Juliol del 2012

#22

#21 Pásate por el Vidal nuevo, con hasta una hermana de cierto concejal/a del PP. Pero luego os gusta mucho hablar de cortijos.

#20 Ten la decencia de no dar ningún nombre propio tan a la ligera acusando de algo infundado, me parece absolutamente irresponsable e irrespetuoso lo que haces. Aquí no se han dado nombres. Y, si tú los das, da también el tuyo para que la susodicha persona te pueda pedir explicaciones. Que de listos os pasáis. Si le acusas de algo, las pruebas enci ... llegir mes

132.125 el Dimarts 10 de Juliol del 2012

#23

El PP está tan acostumbrado a la corrupción y los chorizos que ya ven irregularidades por todas partes (menos en su propia casa). En definitiva, que se cree el ladrón que todos son de su condición.

132.125 el Dimarts 10 de Juliol del 2012

#24

Las izquierdas están tan acostumbradas a la corrupción y los chorizos que ya ven irregularidades por todas partes (menos en su propia casa). En definitiva, que se cree el ladrón que todos son de su condición.

Solo cambia el nombre del principio el Dimarts 10 de Juliol del 2012

#25

#24 Felicidades por tu comentario, ha aportado muchísimo. ¿Y cómo explicas pues el singular caso de los once imputados del PP en las Cortes Valencianas por ninguno de la izquierda? La realidad es la que es, y ya ni vosotros mismos os creéis el argumentario que os pasaron el primer día.

http://www.elmundo.es/elmundo/2012/07/05/valencia/1341503830.html

http://ccaa.elpais.com/ccaa/2012/07/05/valencia/1341513976_991268.html

132.125 el Dimarts 10 de Juliol del 2012

#26

Que no os enteráis, que sinvergüenzas hay en todos los sitios. Lo que ocurre, es que como vosotros no mandáis en ningún sitio, no tenéis la ocasión de contaminaros con el poder. Acaso os créeis una raza distinta?

De tot un poc el Dimarts 10 de Juliol del 2012

#27

#26 Y si la izquierda no manda en ningún sitio, ¿cómo es que siempre os estáis quejando de las herencias recibidas? Por cierto, lo de "que no os enteráis" sobra. No vayas de soberbio/a que de ésos en tu partido ya hay muchos, no te creas poseedor de la verdad universal...

¡Y lecciones, pocas o ninguna! A mí el PP de la corruppción, del pparo, de los recortes, de la falta de prevención contra incendios no me da ninguna lección. ¡Que no sois ejemplo de nada!

132.125 el Dimarts 10 de Juliol del 2012

#28

La calor excessiva afecta al cos tant en l'exterior i interior, provocant disfuncions que poden ser simples o molt perilloses.

És la resposta de l'organisme a una agressió produïda per la calor.

Les seues causes poden ser l'acció directa i perllongada del sol en l'organisme (cap), normalment a causa d'una llarga exposició.

Cuideu-se que veig coses molt rares pe ací.

Mariano el Dimarts 10 de Juliol del 2012

#29

Cuant@ palet@, cuanta ignorancia, cuanto fanatismo, cuanta rabia mal desahogada. Pero por todas partes.
Y como siempre, y tú más, tú más, tú mucho más; y si no comulgas con todo lo que yo digo, eres del bando contrario(estilo iglesia catolica).
Si se hiciera un test de CI a todos los que opinan, ni un 25% daría la puntuación minima para ser considerado 'normal'.
Mientras los politicos, SIN EXCEPCION ALGUNA, viviendo a cuerpo de rey, y lo pagamos entre todos ... llegir mes

130.44 el Dimarts 10 de Juliol del 2012

#30

El problema lés greu del món és que els estúpids estan segurs de tot i el intel•ligents estan plens de dubtes.

Bertrant Russell

Maria el Dimecres 11 de Juliol del 2012

#31

132.125
Tu ves como no os enteráis. El que es un ladrón lo es sea, del pp, psoe y los demás. o que intentaba explicarte es que los "manguis" existen en todos los sitios donde hay poder, de manera, que aquellos partidos que no tienen poder hasta ahora (llámese, eu, compromís etc) díficilmente han podido "mangar", y sí los grandes partidos que han tenido y tienen poder.

De casi tot un poc el Dimecres 11 de Juliol del 2012

#32

María.
La mateixa afirmació es en sí una estupidesa, donat que el autor paréix estar segur d'alló que diu.

111. el Dimecres 11 de Juliol del 2012

#33

No, jo vaig parlar amb ell i tenia prou dubtes del que dia.

Maria el Dimecres 11 de Juliol del 2012

#34

Entonces quien no tiene dudas al citarlo, eres tu ?

1222j el Dimecres 11 de Juliol del 2012

#35

Jo també tinc dubtes, i moltes.

I em solc enganyar prou vegades.

Maria el Dimecres 11 de Juliol del 2012

#36

Y si tienes muchas dudas, y te engañas muchas veces, porque escribes algo que de antemano deduces que está equivocado, o acaso, la filosofía es "equivocar".
Fin de la historieta.

1333l.- el Dimecres 11 de Juliol del 2012

#37

si ahora resultara que el sr. VIDAL tendra que pedir permiso a la izquierda para poder contratar a sus empleados.

22.66 el Dimecres 11 de Juliol del 2012

#38

Ens pugen el IVA però viva el PP! Els dies comptats tenen. Per què creieu si no que estan tan nerviosos?

nau el Dimecres 11 de Juliol del 2012

#39

#38
¿Acaso gobernado el PSOE estariamos mejor?
Cuantos ilusos creen aún en papá noél !!!

132.223 el Dimecres 11 de Juliol del 2012

#40

Aquest comentari sols esta disponible per a usuaris registrats.

registrat o autentificat per a poder visualitzar-lo

... el Dimecres 11 de Juliol del 2012

#41

37

El supermercado,solo tiene de vidal el nombre ! los socios no tienen nada que ver con Vidal , ya que este lo ha vendido. tú alcalde es quien ha recibido los curriculums del personal ( que mayoritariamente son " amigos" del pp ) es una verguenza que no se considere para nada a los parados del pueblo, y que una concejala pueda " meter a dedo " a tres o cuatro personas de su familia , sobrino hermana nuera y lo que haga falta ! y otra sea suficiente sin ningún tribunal para ba ... llegir mes

tarari que te ví el Dimecres 11 de Juliol del 2012

#42

vidal o como quiera que se llame es una empresa privada y puede colocar a quien le de la gana incluidos los de poblaciones cercanas por su estrategia de ventas, o queremos mandar en casa de otro. ¿a caso no ha ningun castellonense trabajando fuera del pueblo? pues seguro que tambien habra parados.
Asi estas tu tarari.
Bueno haber lo que tardas en denunciar en los juzgados que no es lo mismo tirar que tirarliBRICAN el Dimecres 11 de Juliol del 2012

#43

Aquest comentari sols esta disponible per a usuaris registrats.

registrat o autentificat per a poder visualitzar-lo

... el Dimecres 11 de Juliol del 2012

#44

42

Y quién a metido a todos los familiares de concejales la empresa privada ?
Anda ya , y que te den !!
Me informaré a ver los que vienen de fuera de que familias " politicas " vienen

mosquito el Dijous 12 de Juliol del 2012

#45

mosquito
Parece mentira que os escandaiceis de los enchufes, siendode los que mas enchufados teneis.
Un electricista y un cura es lo que hace falta, uno quitando enchufes y el otro repartiendo ostias.

192.191 el Dijous 12 de Juliol del 2012

#46

L'IVA puja del 18% actual al 21%, se suprimirà la paga de Nadal dels funcionaris, les cotitzacions es rebaixen un punt, el transport ferroviari i aeroportuari es privatitza i per a blindar el bipartidisme i acabar amb la pluralitat se li dona l’estacada definitiva a la democràcia, ja que baixa 30% del nombre de regidors als municipis... En canvi no es toquen les diputacions i seguim sense veure mesures clares per als que més tenen

VadeBO el Dijous 12 de Juliol del 2012

#47

20% dels diputats del PP a les Corts estan imputats o investigats per corrupció per la justícia...Si creieu que això és normal...11 de 55 diputats. Perdria la majoria absoluta. Són els següents:

- Sonia Castedo: Alcaldessa d'Alacant. Falsejar el PGOU d'Alacant a benefici d'Enrique Ortiz
- Ricardo Costa: Exsecretari General del PPCV. Gürtel.
- Vicente Rambla: exconseller. Gürtel.
- David Serra: Gürtel.
- Rafael Blasco: síndic del ... llegir mes

la vida rosa el Dijous 12 de Juliol del 2012

#48

Al 41.

Yo creo que ya tardas en ir al juzgado a denunciar el trato de favor que dices que se ha producido. No has dicho el nombre de la concejala, pero la has definido con nombres y apellidos. Asimismo, creo que ella misma debería dirigirse al juzgado para que identifiquen a quien la acusa, y pueda defenderse de un desaprensivo que es incapaz de identificarse, porque para lo que ha dicho hay que tener los suficientes bemoles, o pedir las oportunas excusas.

El juez Dredo. el Dijous 12 de Juliol del 2012

#49

Als de la frase del gran Bertrand Russell.

Que les persones intel•ligents estiguen plenes de dubtes no significa que quatre coses sí que les tinguen clares. Per tant, l'autor perfectament pot considerar-se intel•ligent (i de fet, ho era i molt), estar ple de dubtes però tindre clar que els tontos estan sempre segurs d'allò que diuen, perquè bàsicament com a tontos que son no es qüestionen res.

Algú sap com quedaria l'ajuntament amb la reducció ... llegir mes

Caragol el Dijous 12 de Juliol del 2012

#50

la vida rosa
¿Cuantos hay de los demas partidos, o acaso no hay ninguno?

108.206 el Dijous 12 de Juliol del 2012

#51

Obriu els ulls tafarres de collons.

http://www.solosequenosenada.com/2011/05/31/ranking-de-partidos-politicos-corruptos-en-espana/

http://wiki.nolesvotes.org/wiki/Corrupt%C3%B3dromo

http://labuenanoticia.com/lista-pol%C3%ADticos-imputados-corrupcion-que-se-presentan-elecciones

http://labuenanoticia.com/lista-pol%C3%ADticos-imputados-corrupcion-que-se-presentan-elecciones

http://www.derechoshumanos.net/corrupcion/1-corrupc ... llegir mes

68.144 el Dijous 12 de Juliol del 2012

#52

mosquito

hazte empresario y colocaras a quien tu quieras so zoquete que solo sirves para ir a jornal

117.164 el Dijous 12 de Juliol del 2012

#53

No sabia que una simple crònica d'una assemblea donara per a tant, però sense dir res del que es diu a la cròncia. Això està molt bé, és una prova evident del nivell dels comentaristes, un nivell que pareix que va a menys amb les retallades, sobretot les d'educació. Rebaixar la inversió de l'estat en educació és una de les millors maneres d'invertir en futur, de fer ciutadans crítics que pensen per ells, persones creatives que facen avançar la societat del conex ... llegir mes

Escalona ona ona el Dijous 12 de Juliol del 2012

#54

Estic convençuda de que tenim la sort de viure uns momens de molta informació que beneficia a tots els que tinguem inquietuts i volem saber que pasa en tots els ámbits de la societat.
Pero també estic convençuda de que estem vivint uns canvis profuns que no avançen a ninguna part, sino que estan fen-mos retrocedir en tots els drets adquirits a base de palos rebuts al poble ( entre altres als miners, als joves estudians ).Ara estem pasant un moment històric que farà un capitol de ... llegir mes

Mati Escribà el Dijous 12 de Juliol del 2012

#55

Hui hem dit NO a un nou "peatge" per als emprenedors que s'ha inventat el Consell però abans també hem dit NO a les retallades en drets, poder adquisitiu i democràcia, anunciades ahir per Rajoy i aplaudides pel Partit Popular en peu. Diem SÍ a una alternativa que pose per davant les persones i no els bancs, els professionals públics i no el defraudadors, els emprenedors i no els enxufats, els treballadors i no els delinqüents...

Fran Ferri el Dijous 12 de Juliol del 2012

#56

#54
Es el moment de fer que tornen els diners "ROBATS" de les arques de tots nosaltres i que es jutgen i compleisquen les comdennes que la justicia es done.

A quin partit o quines persones te refereixes?

88.217 el Dijous 12 de Juliol del 2012

#57

Em refereix als que ho han fet ! informació hi ha la suficient, imputats també i altres com Urdangarín que pareix que pasen una cortina de fum. Hi ha que tindre molt mes respecte per les persones i per els diners públics.
Em temps com els que estem patint tots, no podem permitir que es burlen de la manera que estàn fent-ho.
Ni es pot justificar en ningún aspecte, ja està be de burlar-se de la gent, no et pareix ?

Si fem una taula per a parlar d'aquest te ... llegir mes

Mati Escribà el Divendres 13 de Juliol del 2012

#58

Aquest comentari sols esta disponible per a usuaris registrats.

registrat o autentificat per a poder visualitzar-lo

... el Divendres 13 de Juliol del 2012

#59

No entenc perquè a les dandes del poble de que paguen els corruptes i tornen els diners,i alhora de responsabilitats amb el poble, el govern tanca portes i obri a la policia a pegar al poble.Tampoc entenc com en aquesta pàgina quan demanem càrcel per als corruptes,responsabilitats,justicia i q tornen els diners hi ha gent que a peus juntets defensa el seu partit i no vol que els delinqüents paguen, es dediquen a amenasar.Serà que tambè es consideren delinqüents o algún tipus de distorsió d la realitat.

a cadascú lo dell el Dissabte 14 de Juliol del 2012

#60

#54

El día después del gesto publicitario de arrepentimiento de Novagalicia Banco, todavía circulan por las calles gallegas ciudadanos embargados por la emoción. Salvo afectados, indignados, estupefactos, alucinados y demás gallegos incapaces de digerir, en pleno siglo XXI, el atraco a mano armada de las Participaciones Preferentes, el resto de gallegos, o sea, Feijóo, sus fans y sus cortesanos y José María Castellano, César González-Bueno y sus respectivas familias, col ... llegir mes

106.62 el Dissabte 14 de Juliol del 2012

#61

Al #50 només li puc dir que el que fa és tractar de desviar l'atenció. Ací ningú està inventant-se res i les xifres parlen per elles soles. Nombre de diputats imputats a les Corts de tots els valencians: PP, 11; PSPV-PSOE, 0; COALICIÓ COMPROMÍS, 0; ESQUERRA UNIDA, 0. Queda bastant clar que tots no són iguals. Però tu digues missa, que per sort les misses estàn cada dia més buides i se les creu menys gent.

D'altra banda, em pregunte quin estalvi experimentarà ... llegir mes

pv el Diumenge 15 de Juliol del 2012

#62

Algú sha preguntat si es traguera la religió de l'escola els diners que s'estalviarien?
Quede clar que no tinc res en contra dels treballadors que imparteixen aquesta "matèria" tots són mestres i com a tal es poden defendre. Opine que aquesta materia de tall ideològic,es deu reservar per a les catequesis fora d'horari escolar i com no, per als centres que ho manifesten al seu ideari per ser de tall religiós
.Sent eixir-me del tema per ... llegir mes

loles 128.97 el Dilluns 16 de Juliol del 2012

#63

Per ixa mateixa raó que fem en la quantitat de mestres que politizen les classes. I em venen a la ment mes de 5 en algún institut.

El Lolo el Dilluns 16 de Juliol del 2012

#64

Por cada alumno sujeto a lo que Loles llama carga ideológica en el ambito del tema religioso, hay un porcentaje mayor en las aulas por aquellos llamados profesores, tanto de un lado como del otro en el espectro político. Me parece que ir contra la iglesia es la más soberana de las tonterías, máxime que no es como en otras religiones, ya que es voluntaria.

www el Dilluns 16 de Juliol del 2012

#65

Al 64. Jo no he dit en cap moment que estic en contra de l'església però sí de què es done religió a l'escolqa i als instituts. I si, és de veres que a les aules hi ha mestres en diferents espèctres politics,en .faltaria més . Són persones i no es poden deslligar de les seues crences.
Però també és de veres que els pares tenim armes per a combatre aquestes incidències i denunciar-ho primer a la direcció del centre i si no ens fan cas directament. a inspecc ... llegir mes

loles 128.97 el Dilluns 16 de Juliol del 2012

#66

Mientras os preocupais de borrar el catolicismo, el islam se nos está comiendo.

105.134 el Dilluns 16 de Juliol del 2012

#67

No és tracta de borrar res, simplement quan no hi ha diners, es té que retallar començant per el menys important. I en aquest cas es la religió a l'educació pública; qui la vulga que se'n vaja a catequèsis per les vesprades. Ademés son mestres posats a dits i que els paguem tots.

Caragol el Dimarts 17 de Juliol del 2012El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.