Diumenge 20 d'Abril del 2014 - 07:42 0
usuari:
contrasenya:  

Digues la teua

Les necessitats i els seus acompanyants


Que vaja per davant, que amb aquesta publicació no es pretén denunciar a cap persona que tinga animals, sols es pretén que la gent utilitze el sentit comú i la responsabilitat.

 

El fet es que al carrer Jocs Florals, tot just on la gent aparca el cotxe per a portar el seu animal a la veterinària. Els animals fan les seues necessitats i els seus acompanyants no es fan càrrec de retira-les o netejar.

 

Carrer Jocs Florals (front gasolinera repsol)

 

Veriueu-ho


5
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 21-03-2012
Editor: postmaster
Autor: n/a
Font: n/a
Remitent: Veriueu-ho

#1

Per a merda de gos,de gat,de animals de dos pates,pols,clots,fang,orins,el carrer Tomàs Estruch (al costat de l'estació).
Pareix que passe qui passe pel govern local no es farà res,i no serà que no l'utilitza gent.
No estaria mal que li dedicareu un post a Acicastello.

un el Dimecres 21 de Març del 2012

#2

Tot entra i surt en el context que abarca el seny de les persones. En el present n'hi ha una millora sustantiva en el civisme local, però encara hi ha gent que continua pensant que el carrer és d'ell i com ell en sa casa no és gens fi doncs al carrer menys.
El carrer dels Jocs Florals, deuria canviar el nom pel de carrer de les deixalles i així tots sabriem a que atenir-nos.

joanalfred el Dijous 22 de Març del 2012

#3

La solució és fácil i barata vegeu-ho a la pàgina www.turbidog.es

91.84 el Dilluns 26 de Març del 2012

#4

Teniu raó però us heu centrat al carrer Jocs Florals, que com tots sabem és un niu de brutícia"MERDA", però no us oblideu del perpendicular, que s'anomena carrer Filipines. Hi han caguerades de gos pel carrer i la vorera, hi han puntes de cigarret, de puros, paquets buits de tabac, de papes, xiclets, sorra, pols, gats salvatges, lladrucs per les nits, un motor de llum amenitzant els dies i part de les nits... i l'altre carrer, el de Salvador Pons, no passeu per si s'immoleu amb al ... llegir mes

Bracer el Divendres 9 de Novembre del 2012

#5

Per cert, la primera foto és increïble, presenta-la en un concurs que t'enduràs el premi, les tonalitats marrons són molt bones...jajajajaj és broma.

Bracer el Divendres 9 de Novembre del 2012El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.