Dijous 24 d'Abril del 2014 - 14:33 0
usuari:
contrasenya:  

Cultura

Presentació del llibre ''El balneari dels àngels'' d'Eli Llorens


El proper divendres 26 d' octubre, a partir de les 20:00h es presentarà "El balneari dels àngels", un llibre que té moltes possibilitats de convertir-se en el nou referent de la novel.la juvenil valenciana.

 

 

 

L'autora, Eli Llorens, ens fa arribar aquesta història amb la il·lusió de la primera vegada, ja que enceta amb "El balneari dels àngels" la seua carrera com a escriptora de la mà d' Edicions del Bullent, que inclou aquest títol al número 52 de la col.lecció Esplai. Rebé una menció especial del jurat del Premi Soler i Estruch de narrativa curta, composat per Tobies Grimaltos, Rafael Estrada i Núria Sendra el qual va considerar que tenia les característiques adients per a un públic jove tan per la temàtica moderna com per l'agilitat narrativa i, també per seguir els paràmetres del més pur estil de séries televisives de gran èxit enter aquests lectors.

 

La presentació tindrà lloc a la sala d'actes de l'Obrera, al carrer Major,  de Castelló de la Ribera i anirà a càrrec de Cristina Grimaltos, professora del Centre Municipal de Formació de Persones Adultes Paz Minguez. També s'ha anunciat una sorpresa hindú que, donades les relacions de l'autora amb els grups de dança d'aquestes carácterístiques promet ser ben sonada.

 

 

 

"El balneari dels àngels" és una novel·la de detectius, situada al mateix Castelló de la Ribera, amb tocs i influències internacionals, que li donen al relat un caire excepcional. Comença, no pot ser d'altra manera, amb un assassinat que obliga a la forense protagonista a tornar al poble. Tot ha canviat molt. Haurà d'enfron­tar-se a fets, persones i records que havia superat: la colla d'amics, el primer amor que mai no s'oblida. Tanmateix, no hi ha temps per a la nostàlgia, ha de resoldre un cas al que s'hi juga la vida.

 

Adreçat al públic juvenil i recomanat per a totes les edats, "El balneari dels àngels" proposa una lectura agradable, fresca i entretinguda, amb una càrrega implícita d'amor per la cultura valenciana i les tradicions.

 

Eli Llorens

 

 

 

 


2
comentaris
INSERTA EL TEU

Dades de publicació

Data : 19-10-2012
Editor: postmaster
Autor: n/a
Font: n/a
Remitent: EliLlorens

#1

Anit vaig assistir a la presentació del llibre d' Eli. De moment no puc fer comentari del contingut del llibre que encara no ha llegit però pel que va comentar Eli i la presentadora de l' acte Cris, com li deia l'autora carinyosament ,i a qui també vull donar la enhorabona perquè ho va fer molt bé , de segur que la seva lectura m'ha d'agradar.
L'acte va ser molt emotiu i diferent. Enhorabona als organitzadors i enhorabona a l ... llegir mes

castello de la ribera el Dissabte 27 de Octubre del 2012

#2

Ja he llegit el llibre d' Eli. És impressionant, m'ha agradat moltíssim. Us el recomane. El seu llenguatge és molt assequible i descriptiu. La trama de la història molt ben elaborada. He de dir que m'ha paregut curt.
Altre autor/a amb la mateixa trama li haguera tret més rèdit.
Enhorabona Elí, anim i endavant. Eres molt bona escrivint.


castello de la ribera el Dilluns 5 de Novembre del 2012El codi de verificació, es precís, per tal de diferenciar entre els usuaris de la web i els sistemes automatitzats d'inserció de comentaris (o spam), per a més informació sobre aquest tema us recomanem visitar el següent enllaç: http://ca.wikipedia.org/wiki/Captcha

Us assabentem que des del moment en que entreu a fer comentaris al web s'hi ha identificat l'IP de la vostra connexió a internet i aquesta quedarà registrada junt amb el vostre comentari.

Suggeriments importants per a comentar les noticies. Procureu no eixir-vos del tema de la notícia, llegiu els comentaris dels altres usuaris abans de publicar els vostres, sigueu clars amb el que voleu dir, els comentaris provocadors, fora de tema, il·legals o ofensius seran eliminats. Sigueu respectuosos amb els comentaris.

No alimenteu al troll.

Com qualsevol altra publicació, les opinions i manifestacions contingudes en les notícies, articles i comentaris publicats al web són responsabilitat dels seus autors. L'equip de redacció d'acicastello no comparteix necessàriament tot allò que es publica al web.