Renovament i continuïtat d'acicastello

Amb molta il·lusió i ganes de treballar pel nostre Castelló

La Web

Amb molta il·lusió i ganes de treballar pel nostre Castelló, el situat a la Ribera Alta del Xúquer, des d'acicastello us comuniquem que hem renovat totalment el web i que continuarem oferint a la ciutadania castellonera un espai d’informació i opinió, com a publicació cívica de participació, on tots teniu cabuda.
 
A més a més del renovament tècnic amb el nou format del web i l’enllaç a les xarxes socials, nosaltres volem donar continuïtat al treball fet i a la defensa dels mateixos valors que ens varen impulsar a posar en marxa aquest projecte cívic al juny de 2006, fa ara 8 anys: serem una publicació electrònica progressista, de país, democràtica i participativa. Així doncs, la línia editorial es basarà fonamentalment en aquest quatre valors:

Progrés. Entenem progrés en el sentit d’avançar i millorar la nostra qualitat de vida a través de la justícia social, l’aplicació dels Drets Humans, la pau i la no violència.

País. Castelló forma part d’un territori amb llengua, història i tradicions comunes, per tant, volem defensar, tant el patrimoni cultural (material i immaterial), com el natural en el qual vivim.
Democràcia participativa. Pensem que la democràcia va molt més enllà que el fet de votar cada quatre anys, pagar impostos i estar totalment desinformats. Considerem que la democràcia és una actitud, una forma de viure i d’actuar en societat que ha d’anar molt més enllà del dret al sufragi. La democràcia ha de ser i significar: participació ciutadana; informació plural, clara i transparent de la gestió municipal; debat públic de les qüestions que ens afecten com ciutadans; escoltar i considerar les minories; dialogar i respectar; fer pressupostos participats...
Participació activa. Aquesta publicació serà oberta a la participació directa i activa dels castelloners/res i de qualsevol entitat local, amb prioritat de continguts d’àmbit municipal i amb les limitacions del respecte front l'insult, la injúria, les amenaces o les calúmnies. 
 
Hem fet un salt qualitatiu: acicastello serà una publicació amb total cobertura tècnica i empresarial del diari digital La Veu del País Valencià. Serà el primer digital d’un municipi que aportarà la seua pròpia veu a la resta del País Valencià, a través de laveupv.com
  
En aquests huit anys han passat moltes coses al poble que hem intentat reflexar en acicastello, i tecnològicament parlant, hem incorporat les xarxes socials globals a les nostres vides a nivell local, com una altra forma d’interrelació personal i col·lectiva, si en fem un ús correcte i no un abús o una obsessió malaltissa.
 
Amb l'emotiu record de l’amic Ximo Villar, que va ser un dels fundadors d'acicastello, a qui li dediquem aquest renovament des de la continuïtat, us saludem i convidem  que participeu ací i per Castelló, pel nostre estimat poble.
 
L’equip d'acicastello

photo

Comentaris

Joanjo Puertos Castelló de la Ribera
2.

#1 Esperem que durant la segon quinzena del més de juny puguem estar ja actius a un 80% de les seues possibilitats.

L'ALTRA SENYERA
1.

Acicastello en proves? Quan s'iniciarà la nova edició?

Comenta aquest article