acicastello - enquestes i debats

La Web


acicastello vol ser una publicació cívica de participació i necessitem la vostra col·laboració perquè ens proposeu temes a debatre o enquestes a realitzar.

Entre tots fem acicastello

Deixa les teues propostes baix en els comentaris o envia-les a: info@acicastello.org
 

photo

Comentaris

El llogater Castelló de la Ribera
5.

M'agradaria que el nostre Ajuntament penjara a l'apartat d'ordenances , les referents al quequi i a la que regula els localets d'oci que hi ha al poble.
No sé per què no ho fa públic , ja que el poble ha d'estar assabentat de les diferents normatives que ja estan aprovades i en vigor i la població té un desconeixement d'aquestes.
En una democràcia hi ha drets i deures per a tots però si no les donen a conèixer el poble mai ho sabrà .
Volem sentir la VEU D'UN POBLE però els nostres representants no es fan partícips . tota una vida lluitant per sentir eixa veu i ara tampoc la puc escoltar, encara que fos un lleu mormoleig.
Hi ha na ordenança que regula els localets d'oci de joves publicada al BOP de 13 d'octubre de 2016 i que entra en vigor l'endemà i la que regula el cultiu de queqis no sé la data, però deu d'estar publicada.
Moltes gràcies i espere que es faça públic .
Al-Vent
4.

Que tal si comptarem els arbres que encara existeixen d'intre del cas urbà per tal de cuidar-los i, si potser, llegar-los als nostres fills?

uno villanueva de castellon
3.

#1
A Castelló de la Ribera mai, perque no es un poble.

Al-Vent
2.

#1 Potser deuria demanar : Quan ho demanarem? Quan ens farem majors per exigir els nostres drets?

Al-Vent
1.

Hi ha poble proper que ja compra l'energia elèctrica a l'engròs i la reparteix pel poble amb un cost inferior a l'actual. Aquí, a Castelló de la Ribera quant ho tindrem?

Comenta aquest article