El veí indignat

El veí

AcíCastelló

Des d’esta secció volem obrir un espai perquè els veïns del nostre poble diguen la seua sobre aquells temes amb què no estan d’acord.

Si creus que fer públics els problemes poden millorar la convivència al nostre municipi, no dubtes en enviar-nos allò que vols que publiquem. Pots escriure el text o fer-nos arribar informació perquè nosaltres el redactem i el fem públic. Envia’ns fotos, textos, vídeos o el format que penses pot ser d’interés de tots al correu info@acicastello.org.

La participació ciutadana és la clau per canviar les cosesComentaris

Al-Vent
6.

#2 Pel que ha escrit: Sens dubte és de villa nueva de castellón. El llenguatge els descobreix. No poden evitar el "dejo pepero".

Al-Vent
5.
#4 Potser, ara podem usar la web del poble, gràcies al fet que han hagut webs que han fet camí i han engegat les opinions d'un poble un poc adormit. Certament la Web del Poble devia ser el mitjà adient per a un "veí indignat". Tot aplegarà. De moment unes persones han arriscat la seua feina i els seus diners perquè tu pugues acusar-los. Ara ens fa falta l'emissió dels plens per radio.Potser ho faràs tu? Si de cas guanyes diners no t'ho tirarem en cara.
Anganyar a la mort Polonia
4.

Quina manera d prendrens el pel! Lo q au de fer es utilitzar la web del poble per estes coses. No una pagina privà, la cual traurà uns ingresos gracies a la propaganda. Ja que esta pàgina no es del poble...

Ignasi Franco Castelló
3.

Si Podem no existira algú l'hauria d'haver inventat. Este país és un gran país, però hem estat massa temps votant i gitam-nos a dormir, mentre les mafies de la corrupció, entre les quals hi havia i hi ha molts polítics, no tots clar que si, destacats de PP, PSOE, CIU...es dedicaven a robar els diners de tots i amagar-se'ls en els paraisos fiscals, mentre els serveis públics, els de tots, educació, sanitat, dependència, vivenda, medecines, ajudes a les empreses menudes, investigació, etc... han anat de mal a pitjor. Cada dia ens despertem amb casos nous de corrupció i de saqueig dels diners de tots, i només ix a la llum la punteta mínima de tota la trama... Les persones d'este país, la gran majoria, no som ni ignorants, ni tan fanàtics, ni tan imbècils com ells, els corruptes i els que han consentit la corrupció, i tota la seua tropa d'adeptes alienats-enxufats pensen i voldrien... per això ara cada vegada que senten o veuen la paraula PODEM, els puja el nivell d'ira, de ràbia i se'ls enfosquix la ment, i naturalment, els ixen els escrits i els discursos que saben fer, es mostren realment com són, i és que ja se sap, el que no tens no ho pots donar, en bon castellà diuen "no se le pueden pedir peras al olmo".
Però a pesar de tots els milions que ens han robat i tot el mal que han fet i fan a tanta gent, sobretot la gent més necessitada i als milers de joves que han hagut d'emigrar per poder sobreviure, a pesar de tot, som molts i cada dia més, els qui pensem i creguem que entre tots sí que PODEM tirar-los, arraconar-los, per tornar la dignitat a totes les persones d'este país. Que els jutges facen justícia, que no es deixen comprar,que siguen valents i responsables, i que els lladres tornen lo que ens han robat i vagen a la presò, i com va dir la filla de l'empresonat Fabra, que se jodan, pero entre rejas mejor.
uno viianueva de castellón.
2.

#1
Y PODEMOS hará que los burros vuelen cagando mondas de oro.

Comenta aquest article