Forta i desagradable olor envaeix Castelló

El veí

Ciutadà retallat - Castelló

M'indigne cada vegada que la forta i desagradable olor envaeix la nostra atmosfera, la de tots, quan envaeix la intimitat de les nostres cases, quan fa calor i obrim les finestres, ens envaeix i ens indigna. Aquesta olor ja ens envaeix des de fa temps, la notem, la denunciem i ens indignem, ens indignem més perquè les nostres il·lustres autoritats locals, també els partits de l'oposició, no fan res per solucionar aquest problema, un problema greu de contaminació ambiental, per què l'oposició no ho denuncia? s'esbrina d'on procedeix i se cerca una solució? La policia, en les seues rondes pel poble, ¿no ha detectat mai aquesta olor tan pestilent i ho ha posat en coneixement de l'alcalde-president perquè cerque d'on procedeix?

 Indigna més quan se'ls diu als polítics, els que tenen el poder i els que aspiren a tenir-lo, i ens contesten que a ells no els consta, que no han fet olor mai, que ningú els ha parlat mai del tema. La tàctica la de sempre: mirar cap a un altre costat, no implicar-se en els problemes reals dels veïns, no comprometre's en les solucions, no cercar qui o com és l'empresa que contamina. Després s'omplin la boca en els discursos quan ens diuen, qui contamina paga...discursos per a cercar el vot i continuar xuclant del poder i dels seus corrupteles. Mentre, els ciutadans indignats continuarem esperant una llista de Podem.

El veí indignat 

Comentaris

bepe grillo
4.

Ese hedor ya se podía notar estando la señora Guardiola de alcaldesa.

Sanmiquel
3.
Hui sobre les 19:00 venia de treballar i quan he passat a l'altura de la Videca he sentit la pudor amb les finestres de la furgona tancades i tot. Abans l'havia sentida, però després de llegir els escrits he posat més atenció i si segur, tenim un problema greu al poble, jo crec que l'origen està en Videca i l'ajuntament alguna cosa hauria de fer, estan per a això, no? Els de sempre diran missa, però la pudor si la volen sentir només tenen que passar-se algun dia a poqueta nit pels alrededors de Videca.
Maria Dolores
2.

Que rar és que alguns noten esta mala olor ara, mira que això és rar, ara que només falten uns mesos per al mes de maig. Ara que els partits ja estan elaborant els programes que han de presentar a les eleccions. Mira tu, ja tenen una idea per posar en el programa en això que es diu Medi Ambient: SOLUCIONAREM EL PROBLEMA DE LA PUDOR del poble QUE VE DE LLEVANT
Cert, molt cert el que dius, però potser que ara i des de fa un any, dos com a molt, se sent molt més, amb més freqüència i amb molta més intensitat, una pudor que algunes nits caloroses d'estiu ens desperta perquè la sentor fètida a cítrics ens ofega i ens obliga a tancar finestres. Això abans no passava, abans, de tres anys enrere no se sentia. Però ara, ai ara, mira tu, si no tens o no vols posar l'aire condicionat, invent poc saludable que no tots els cossos toleren o, simplement que vols estalviar en llum perquè els sous no paren de baixar, a pesar del que diu el govern, Montoro dixit, ja saps, t'aguantes i a passar calor, agafes el ventall o poses el ventilador.

Els qui vivim a les cases que hi ha cap a l'eixida de Sant Joanet, si allà darrere la gasolinera, bé que sabem d'esta pudor i mal que la patim, segur que des de fa temps que ho comentem i ho hem dit i posat en coneixement d'alguns dels responsables municipals, dels d'ara i dels d'abans, però de moment, tot seguix igual. No és tan difícil saber d'on ve esta pudor i qui és el qui contamina, no és gens difícil, però si tothom calla, el contaminador, que no solen tindre massa escrúpols, continuarà produint pudor i a la fi si els indignats no fem alguna cosa més que indignar-nos i parlar i escriure, la pudor serà una cosa tan normal del nostre paisatge que quan no la sentim, fins i tot, la trobarem a faltar. I mentrestant aguantem, algú ens diu que això no pot passar perquè tenim un bon alcalde que cobra perquè soluciona els problemes del veïnat, ens a fet la carretera per fora, bous a les festes, una nave per a les discomòbils de moros, cristians, falles, bars, per a tots... ah, i que també tenim un regidor de medi ambient, i que les empreses tenen depuradores fetes amb subvencions d'Europa que hem pagat entre tots perquè estes eviten la contaminació de l'aigua i de l'aire, però bé, tenim tot això, però i les solucions. Solucionar este problema tu, ja saps, serà un pacte de simulació per trobar una solució en diferido, tal com ensenya als nostres polítics, el manual de campanya que explica les coses que es poden explicar, però sense indemnitzacions en diferido. Cas de dubtes sempre poden tirar mà del programa electoral per saber que varen prometre respecte dels problemes que tinga el veïnat.
???
1.

Eixe olor no es de ara, es de fa molt de temps. Que raro que alguns el noten ara.

Comenta aquest article