La participació en acicastello

La Web

Des de l’inici de la publicació acicastello, hem tingut molt clar que era un projecte obert a tot tipus d’entitats, associacions, col·lectius, societats, etc. sense ànim de lucre, i amb finalitats esportives, festeres, culturals, cíviques, socials, educatives, politiques... Un espai de comunicació posat a disposició de la comunitat castellonera de forma gratuïta amb l’única limitació del respecte als altres. 

 

La forma de participar des de les diferents entitats és molt senzilla: només cal enviar a info@acicastello.org les vostres notícies, fotos, articles, opinions, programacions, activitats, convocatòries, etc. en format .doc o .odt, i nosaltres les publiquem en la pàgina.
 


Volem aclarir que nosaltres no som, ni tenim, un grup de reporters que recullen totes les vostres notícies, per la qual cosa cada entitat que vulga publicar alguna cosa, només caldrà que ens facilite la notícia i les imatges en suport informàtic. Fins ara, les notícies aparegudes són les que ens han facilitat o hem pogut trobar a través d’internet.


Des d’ací, de bell nou, animem tothom, a que es poseu en contacte amb nosaltres per tal  d’enriquir, millorar i completar la pàgina amb les vostres aportacions. Si cal ampliar les seccions ho farem sense cap dubte, per tal d’aconseguir el nivell òptim de pluralitat i de participació. En les mans tots està !!


L’Equip de Redacció

photo

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article