A Carcaixent conferència 'Accions Bankia. Motius per a demandar a Bankia'

Economia

COMPROMÍS PER CARCAIXENT INFORMA SOBRE LES ACCIONS DE BANKIA
 
Compromís per Carcaixent ha organitzat una conferència col·loqui amb el títol “Accions Bankia. Motius per a demandar a Bankia” a càrrec d’Enric Carbonell Navarro, advocat especialista en dret bancari.
 
L’acte tindrà lloc el pròxim dimarts, 24 de març de 2015, a partir de les 19.30 hores en la Seu de Compromís per Carcaixent (c/ Ramón y Cajal, 16) de Carcaixent.
 
La conferència està destinada a resoldre els dubtes que tinguen totes aquelles persones afectades que han invertit els diners en accions de Bankia.
 
L’advocat especialista analitzarà totes les vies que tenen els afectats per tal de recuperar els seus diners.
 
Ivan Martí, regidor de Compromís, afirma: “no tenim dades exactes, però sabem que el nombre d’afectats a Carcaixent és alt. En la majoria dels casos es tracta de persones majors amb pocs coneixements financers, que no saben on acudir per recuperar els seus diners i que es troben desemparats en mans dels mateixos bancs que els han estafat. La gent ha de saber pot acudir a la via judicial i ha de perdre la por a fer-ho perquè cada vegada hi ha més sentències que condemnen les entitats bancàries en favor dels afectats”.

 
Enric Carbonell Navarro (Carcaixent,  1969) és llicenciat en Dret, màster en planificació territorial, urbana i mediambiental i màster en assessoria jurídica d’empreses.
                        
Compromís per Carcaixent

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article