Carcaixent - Presentació del llibre 'El finançament valencià, de la submissió al canvi necessari'

Economia

LA SEU DE COMPROMÍS PER CARCAIXENT ACULL LA PRESENTACIÓ D’UN LLIBRE SOBRE EL FINANÇAMENT VALENCIÀ
 
Compromís per Carcaixent ha organitzat la presentació del llibre El finançament valencià, de la submissió al canvi necessari de l’autor Vicent Cucarella. L’obra ha estat editada per l’editorial Bromera i compta amb il·lustracions d’Ortifus.
 
L’acte tindrà lloc el proper dimecres, 22 d’abril a partir de les 19.30 h a la seu de Compromís per Carcaixent (c/ Ramón y Cajal, 16).
 
El llibre explica d’una manera entenedora la situació de les finances valencianes. Vicent Cucarella aporta en el seu treball possibles línies d’actuació per a posar fi a la greu situació financera que ens ofega.
 
Com a complement perfecte del text, les il·lustracions del popular humorista gràfic Ortifus, carregades d’ironia i crítica, aporten un valor especial a una obra imprescindible per a entendre com els valencians hem arribat a ser la comunitat més endeutada de tot l’Estat.
 
 
El finançament valencià és un dels cavalls de batalla de la Coalició Compromís. En multitud d’ocasions els diputats a les Corts i al Congrés dels Diputats han reclamat millores significatives en el sistema que regula les hisendes autonòmiques.
 
Compromís per Carcaixent també ha presentat un bon nombre de mocions davant el Ple per a què, entre altres, es reconega el deute històric dels valencians. I per a demanar al Govern d’Espanya i a les Corts que aproven un nou sistema que ens permeta refer la situació econòmica i avançar en l’autogovern.
 
L’últim acte sobre esta matèria va ser la conferència organitzada per Joves amb Compromís, a càrrec de l’expert Rafael Beneyto titulada Valencians: pagar i plorar.
 
Compromís per Carcaixent


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article