Per fi, el Severí Torres es farà?

Política

Ens agradaria que –ara sí- fóra veritat!

El Severí es torna a licitar!!!

Acabem de llegir al Diari Oficial de la CV(DOCV  7.513) de hui, 27 d’abril de 2015, una molt bona notícia per a Castelló. La Conselleria d'Educació destinarà un total de 5,6 milions d'euros a les obres del CEIP Severí Torres de Castelló de la Ribera.
 
L’objecte del projecte que es licita és l’Adequació/ampliació  del CEIP Severí Torres a 8 aules d’Infantil, 15 aules de Primària, un menjador per a 250 comensals en 2 torns  i un  gimnàs. Això mateix es pot llegir també en la plataforma de licitació de la Generalitat Valenciana.
 
Les empreses interessades en la construcció del centre podran presentar les seues sol·licituds de participació fins el 25 de maig. I el col·legi s’haurà de  construir, després d’adjudicar les obres, en un termini d'execució màxim de 15 mesos.
 
 
Des de GCiE-Compromís volem manifestar:    
 
Que estem molt contens.  Perquè sempre ha sigut una revindicació que el nostre col·lectiu ha defensat com una prioritat entre  les necessitats del nostre poble. Per ella hem lluitat aquest darrers anys i sempre hem donat suport a la Plataforma Cívica Castellonera (PCiC) en totes les manifestacions i concentracions reivindicatives que ha organitzat.  I perquè ara, finalment, sembla ser que podrà ser realitat!.
 
Esperem que aquesta vegada els diners del fons Europeus siguen per  fer el Severí, ja !. I no com va ocórrer amb la partida anterior del BEI (de l’any 2008, reclamada per FAPA València), què  també era per construir col·legis com el Severí, i el Partit Popular la va destinar a fer grans bufonades com la F1, Copa Amèrica, ...
 
I, per últim, desitgem  -i volem creure que els terminis no estan pensats per prometre i no complir-  que aquesta vegada és la definitiva licitació per  construir el nou centre.  Que ara no ens tornaran a enganyar com fa 4 anys: que, abans d'eleccions, es va licitar, després no es va adjudicar i –cinc anys després- encara no s’ha fet.
 
I la història torna a començar ? 

GCiE-Compromís
 


 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article