ENQUESTA: El PPCV en caiguda lliure i ascens de Ciudadanos, Podem i Compromís

Política

En aquest sondeig el PSPV obtindria 19-22 escons, Ciudadanos 17, Podem 15-16 i Compromís 12-14.

RedactaVeu / València.

La nova enquesta de Sigma 2 per a Las Provincias torna a ratificar que el PP perdria la majoria absoluta amb 20 diputats menys, encara que l’ascens de Ciudadanos li podria ajudar a mantenir el Govern.

Per la seua part Podem i Compromís augmenten el número de escons per la presumpta caiguda d’EUPV.

La formació que presideix Alberto Fabra obtindria segons aquest sondeig 33 escons, exactament el nombre de diputats que ha disposat el PSPV en l'última legislatura. Una catàstrofe sens dubte -22 escons i vint punts de percentatge de vot menys-, que només se sostindria si els populars mantenen les opcions de governar.

En els últims trenta dies el PPCV perd quasi un punt en intenció de vot, reflectint de nou la volatilitat electoral que s'aprecia en els últims mesos, i que converteix en decisives les pròximes tres setmanes.

Així, en aquest sondeig el PSPV obtindria 19-22 escons, Ciudadanos 17, Podem 15-16 i Compromís 12-14.

 
 

Comentaris

Al-Vent
1.

Si després de tot el mal que ens han fet sols perden la majoria ... Que vol dir això: que el Poble no castiga la corrupció? Sí. Això s'entén. Amb tanta gent jove, que es ven el vot al pp, hauríem d'estudiar que passa amb els valencians d'aquest Poble. En temo que eixos que diuen "mentre la meua séquia porte aigua el Xúquer es pot eixugar" en són uns quants.

Comenta aquest article