Gràcies Castelló!

Política


Ha arribat el canvi. Finalment, les eleccions municipals del 24 de maig del 2015 han sigut definitives perquè Castelló decidisca que els propers 4 anys vol un govern d’esquerres, i el tindrà. Des de GCIE-C volem fer arribar a tot el poble de Castelló el nostre més sincer agraïment per una nova demostració d’esperit democràtic i cívic de la nostra gent. La festa de la democràcia es va desenvolupar amb total normalitat i això volem destacar-ho, perquè és una mostra més de la bona convivència i respecte que alberguen els veïns de Castelló.
 

Els resultats de les eleccions municipals al nostre poble han donat la possibilitat de governar als partits d’esquerres que van presentar candidatura. Des de l’agrupació GCIE-C volem transmetre el ferm desig d’arribar a acords i fer fora el PP del govern de l’ajuntament, perquè lluny d’interessos partidistes, pensem sempre en què és el millor per a Castelló i, hui dia, el millor és un canvi que garantisca una altra forma de governar, més oberta a la ciutadania, participativa, progressista i justa, perquè així és com entenem que hem d’aplicar la nostra manera de fer política.
 

Enrere queden els esforços de la campanya perquè no hi ha temps per a celebracions. El nostre poble i el nostre país reclamen una acció immediata de les institucions, i amb això estem. La confiança que han dipositat en nosaltres els ciutadans de Castelló s’ha de veure transformada proporcionalment en treball, en esforç, en sacrifici... tenim urgències i res ha de frenar tota la il·lusió que ens ha generat este resultat.
 

Castelló ha parlat i ha dit ben alt i ben fort que necessita un canvi i ara és el moment d’unir els esforços i assumir el repte perquè definitivament el canvi es produïsca. Cal recuperar l’essència de Castelló, fer-lo recognoscible mitjançant el respecte a la seua cultura i el seu tarannà alegre i combatiu i fer-ho des de la institució més propera, l’Ajuntament. Castelló és la nostra prioritat, el que ens ha llevat la son en els darrers anys i la raó de la nostra candidatura.
 

 
 
No et fallarem Castelló, el repte és enorme, la il·lusió infinita. Amb valentia!  

GCiE-Compromís

Comentaris

azote
5.
les esquerres han guanyat? jo no he vist ninguna papeleta que diguera esquerres o una que diguera dretes... el resultat es el que va ser, el Partit Popular va guanyar les eleccions rozant la majoria absoluta, si despres se fa un pacte entre la resta de partits per a impedir que governe la llista mes votada sera una altra cosa. Per a plantejar una dicotomia dretes-esquerra els partits de l'esquerra deurien haverse presentat junts, igual molta gent no els havera votat, o igual si, pero hi han comunistes que no volen saber res del nacionalistes, dels socialistes ja ni et dic... no podeu dir que l'esquerra ha guanyat les eleccions simplement perque es mentida.

PD: AL Vent, segueix igual d'amargat pensant en Franco, jo no vaig a atacar el comunisme ni el nacionalisme perque seria masa facil i preferisc un repte un poc mes a la altura de la política de hui en dia, en definitiva, prente una valeriana i relaxat que tanta mala llet no pot ser bona, no siga cosa que et rpoduisca una urcera... deu no vulga!
assot
4.
#1 No les han guanyades, o no has vist els resultats? Saps de què va açò? Açò no va de qui guanya per més punts, açò té un nom: democràcia! O no recordem pactes PP-PSOE? Coneixes Euskal Herria? O la inefable Aguirre volent pactar ara amb qui va dir que era un incapaç, o la vostra Gorila Barberá que ara vol pactar amb Calabuig... Un poquet de perspectiva company...
Peret Vilanover
3.

Les esquerres han guanyat i les dretes han perdut,
i ara diuen les beates: Redéu com mos han fotut!
(Del refranyer popular valencià)

Al-Vent
2.
#1 El partit popular mai ha guanyat unes eleccions. Les ha comprat. I quan se li acaben els diners "B" amb què pagar vots i s'inventa governs, fantasmes amb persones inexistents ho perdran tot per què no té la democràcia assimilada. Si el franquisme, que encara juga a favor d'aquesta màfia, desapareix i la gent, se n'adona, que es lliure per votar i exigir la neteja social. Ho teniu clar.
azote
1.

que jo sapiga les eleccions les ha guanyat el Partit Popular i amb diferencia...

Comenta aquest article