Festes i llocs

El veí


Voldria introduir-ne un altre tema també relacionat amb les festes, però que està escampat durant tot l'any per tot el poble, és el tema dels casals o locals que lloguen el xiquets menors d'edat i els joves.

Voldria abordar el tema sense passions, però amb argumentacions.

Primer, és cert que els joves necessiten llocs on reunir-se i estar. Fins ara els polítics sols han fet, com sol ser habitual, promeses i promeses de cara a les eleccions, però realitats sobre política de joventut, ben poca cosa.

Segon, què passa amb els propietaris dels locals que, de vegades sense massa escrúpols lloguen mirant sols els ingressos extra que trauen, encara que el local no reunisca les condicions d'habitabilitat que exigeix la legalitat, i sense pensar en els problemes que  ocasionaran al veïnat?.

Tercer, què fa l'ajuntament i els funcionaris encarregats de fer acomplir la llei en aquesta matèria? En principi res o quasi res, mirar cap un altre costat i si el veïnat té molèsties que siguen ells qui denuncien.

Així sempre eixen ells, (polítics i funcionaris) lliures de cara els infractors. La realitat a l'inrevés, qui està i cobra per fer acomplir la llei fa omissió de funcions. Què haurà de fer el veïnat perjudicat, denunciar les autoritats i funcionaris per omissió en el compliment de les seues funcions?. 

Què en penseu del tema?

Podeu opinar sobre aquesta qüestió que ara afecta tantes veïnes i veïns.
 
El veí indignat

Castelló, juliol de 2015

Comentaris

Al-Vent
3.
Tenim la idea que sempre són els "xiquets" els culpables, però la realitat és que certs comportaments els vénen de casa. Aquí, a Castelló, la consideració als altres no està de moda. Els nou vinguts ja fan igual que nosaltres els castelloners, es posen a parlar a la vorera i, no s'adonen que barren el pas als altres ciutadans que volen fer-ne us. Els "xiquets" diuen que els majors també ho fan, i, és cert. Anar contra direcció és altre "jobi" heretat dels seus majors... Passar el "pas zebra". Quan ho fem, no tots, ens posem a pas lent o, simplement comentem els esdeveniments del dia mentre. Tot i que no ho semble, els que van en cotxe també tindran la seua pressa i el seu treball que l'espera. Potser, el cotxe no mereix la nostra consideració, però pensem que dintre hi ha una persona que respecta el nostre dret, no oblidem doncs, el seu.
Sufridores Villanueva de Castellon
2.
Igual da que manden rojos, amarillos, azules, o todos mezcladitos, cuando hay que mojarse y hacer que se cumpla la ley, nada de nada. Unos disfrutan las fiestas y otros nos toca sufrir, sufrir los excesos de chicos y chicas que no entienden nada de derechos y deberes.Para ellos, es lo que les han enseñado, en las fiestas vale todo, como me decían anoche, si quiere descansar cómprese unos tapones o váyase de vacaciones. Eso es lo que hay y lo que nos espera cada día. Ya llamamos a la PL, ya denunciamos, hablamos con los niños,,,nada de nada. Para qué sirve un ayuntamiento, un alcalde, unos concejales...? Este es un problema que viene de hace muchos años, nadie, ningún partido en el poder, ha sido lo suficientemente responsable para solucionarlo. Mientras, eso si, se llenan la boca prometiendo que van a trabajar por sus vecinos, deseando a todos unas felices fiestas....bla, bla, bla. Luego no quieren que les digamos que todos son iguales, pero si, ante este viejo problema todos sois iguales. A los niños les da igual que haya bebés, enfermos, ancianos, no les importan. Sólo les importa pasarlo bien y los demás que nos jod...
piruleta asi
1.

Jo tinc al veinat un casalet, i donen pel sac!!!
Varios anys es sta llogat els primers molt be, desde aquells primers fins a hui un desastre,.
Son joves i es compren k a algún lloc tienen k estar peró amb educación i respecte.
I es un escándalo !!! Jo ho tinc clar quan molesten a la local no toque, a l'amo a l'hora que siga al seu fixe i sabrá lo k es no poder dormir , si toke a la local quan venen o ja no están o al.vorel's es callen.
Pos el k cobra k sapiga lo k es no dormir!

Comenta aquest article