Agost i setembre no duren sempre

Oratge


Marta π / Modesto Serradel - Castelló

Agost ha estat càlid i humit a la comunitat segons l’agència estatal de meteorologia (AEMET).

La temperatura mitjana màxima ha sigut de 32,5°C.

Però les temperatures han variat més que al juliol. Així hem passat dels 36,5°C del dia 7 (dia més calorós) als 27°C del dia 15 (el dia més fresc). Respecte a les mínimes, la mitjana s’ha quedat en 22,4°C.

I la nit més fresca va ser el dia 16 amb 17,5°C.
 

D’altra banda, es considera un mes humit perquè ha plogut més de l’acostumat. Això sí, ho ha fet de manera irregular, molt típic de l’estiu. Així, els 37,2 l/m2 de precipitacions s’arreplegaren repartits sobretot en 4 dies: dia 8 (17 l/m2), dia 11 (7,7 l/m2), dia 19 (2 l/m2), i dia 31 (10 l/m2).   
 

Font Amarga - Ruta cicloturistica
 
Agost ha estat un mes canviant, inestable.

Què farà setembre?
 
Marta π
 
Comentaris

tecnocracia al poder
2.

#1¿Y Quien alimenta, viste y mantiene a esos refugiados? ¿Como crees tu que van a reaccionar unos musulmanes si los metes en casa de Jesus?

A.D.E. Villanueva de C
1.
Vemos por las noticias que comienza el mal tiempo por Europa y los refugiados continuan sin encontrar soluciones a sus problemas. El Papa Francisco pide que cada parroquia acoja una familia. Esto seria una buena solución, nuestra parroquia cuenta con una casa abadía muy grande, tan grande que podría albergar más de una familia de refugiados. ¿Nuestro cura estará dispuesto a seguir la consigna del Papa y ofrecerá su casa a los refugiados? Sería una buena manera de aplicar aquello que Jesucristo nos enseña y la iglesia predica.

Comenta aquest article