Èxit de participació en la ‘Festa del comerç a Castelló’

Economia

La primera edició de la ‘Festa del Comerç a Castelló’, organitzada per la Regidoria de Comerç, patrocinada pel Poble de Castelló i amb la col·laboració de la Conselleria de Comerç i l'Agrupació de Comerciants de Castelló, ha resultat un èxit d'assistència de públic. Centenars de Castelloneres i Castelloners, ompliren de gom a gom el mercat municipal de Castelló entre les 10 i les 14 hores d'ahir diumenge.
 

 
  
Aquest esdeveniment també ha comptat amb la presència de les màximes autoritats, tant de la Generalitat com locals. La fira va ser inaugurada pel Director General de Comerç, Natxo Cano, l'alcalde de Castelló, Òscar Noguera, la regidora de Comerç, Teresa Fuster, i el President de l'Agrupació de Comerciants de Castelló, Vicent Sentandreu.
 
  
Aquesta Primera Festa, amb el patrocini de l'Ajuntament de Castelló, ha estat molt interessant -sobre tot- per les mostres exposades dels productes que es poden obtindre a Castelló, un total de 26 comerços van participar en la festa amb diverses propostes en perruqueria, estètica, gimnàstica, roba, calçat, llenceria, electrodomèstics, decoració, regals, tintoreria, drogueria, ferreteria, subministres, automoció i floristeria. Al llarg del matí el públic assistent va poder gaudir de diverses demostracions d'estètica i perruqueria, de música en directe, degustació de pernil i de nombrosos sortejos de regals donats per comerços del poble, així com de l'Ajuntament, les encarregades i els encarregats dels sortejos van ser les Festeres i Festers de 2016, el públic infantil també va gaudir molt dels dos castells inflables.
 


 
Des de la regidoria de comerç donem les gràcies a tots el qui han fet possible aquesta festa i us esperen de nou a tots en la pròxima edició, amb la seguretat que intentarem millorar aquesta.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article