Compromís-Podemos supera al PP en Castelló de la Ribera

Política


A set mesos de les eleccions municipals els electors castelloners en estes eleccions estatals han donat suport majoritari a l’opció Compromís-Podemos amb 1484 vots, quedant el PP en segona posició amb 1227 vots. La diferencia de vots és de 257 a favor de la primera opció.

La tercera opció és la del PSPV-PSOE amb 838 vots. La quarta la de C’s amb 393 vots. I la cinquena la de EUPV-UP amb 282 vots.

Si sumem el bloc d’opcions de progrés i d’esquerres (que a nivell local tenen la majoria de l’Ajuntament) el total de Compromís-Podem+PSPV-PSOE+EUPV-UP és de 2604. Vots. Si sumen els vots de la dreta de PP+C´s és de 1620 vots. Diferència a favor del bloc de progrés és de 984 vots.


 Comentaris

yo yo
2.

Compromís-Podemos supera al PP en Castelló de la Ribera
I a Villanueva de Castellón com han quedat?

joanalfred castelló de la ribera
1.

Si les coses es fan ben fetes i amb honestetat el poble ho reconeixerà, enhorobona, però cal tenir en compter que açò és un principi i ahí poden arrivar molts, el que cal és continuar amb els peus en terra i seguir amb la tasca mampressa, procurant, tractant de millorar-a dia a dia. L'estètica de l'article em sembla adertada en tot.

Comenta aquest article