La Lliga de Raspall Professional visita hui dilluns Castelló

Esport

 Castelló acollirà dilluns la 4ª jornada de la XXIII Lliga professional de raspall.

PilotaVeu / València.

El pròxim dilluns dia 22, a partir de les 16:30, el trinquet de Batiste de Castelló acollirà la 4ª jornada de la XXIII Lliga Professional de Raspall.

Una partida de luxe on s’enfrontaran l’actual campió de la competició, Sergio, acompanyat per Coeter, el millor mitger de la nòmina del raspall, contra el castelloner Ricard; Sanchis, de Montesa, i Roberto, d’Alzira.

Cal destacar la presència en la competició i en la partida del jugador de Castelló, Ricard. Ell mateix ha manifestat que està molt content de poder jugar al seu poble i espera veure el trinquet de gom a gom de castelloners i castelloneres per a gaudir de la partida i donar-li suport.

El duel és clau per als dos equips. Per al de Ricard, un triomf seria un gran pas endavant per a poder estar en semifinals, ja que compten amb una victòria aconseguida el passat dimarts a Oliva, mentre que per Sergio i Coeter II una derrota complicaria el seu camí cap a les semifinals, ja que ja pergueren durant el seu debut el passat divendres a Piles.

Així que recordeu, el pròxim dilluns a partir de les 16:30h, gran partida al Trinquet de Batiste.

Viu l’emoció de la Lliga de Raspall! 


Calendari XXIII Lliga Professional. Fotografia: Val Net 
 
Clica ací per a veure la classificació i més informació sobre la Lliga de Raspall 16
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article