Presentació d’El Miragall digital a Castelló

Societat

El Miragall comença una nova etapa en format digital.

Presentació d’El Miragall digital a Castelló el proper diumenge 28 de febrer en la sala Polivalent de l’Obrera a les 12h.

En el nostre ànim està ser un vehicle de comunicació dels esdeveniments del nostre poble, on han pogut i poden participar totes les associacions polítiques, culturals, festives, esportives, lúdiques… i persones particulars que ofereixen la seua col·laboració i permeten l'enriquiment d’El Miragall.

Per part nostra, admetre que sense la participació desinteressada de tots els castelloners i castelloneres, que han aportat els continguts culturals, d’oci, econòmics, esportius, medi ambientals, socials i d’agenda, no seria possible editar-lo.


Amb molta il·lusió, comencem una nova etapa, complementada amb una nova web amb sistema responsive, connectada a les xarxes més importants, Facebook, Twiter i Google + i, a més a més, enllaçada als canals de comunicació mes populars en aquests moment: whatsapp i telegram.

Comptem, com sempre, amb la vostra participació, castelloners i castelloneres. A partir d'ara, ens veiem en www.elmiragall.org, i també en les xarxes socials i com no, al whatsapp i telegram!

Email d'enviament notícies: redaccio@elmiragall.org

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article