El musher, Jose Ramón Mascarós, subcampió al 'Campionat d’Espanya de Mushing sobre neu'

Esport

 El passat 12 i 13 de març, l’esport del mushing va tindre una important cita, “El Campionat d’Espanya de Mushing sobre neu” al Plà de Beret en la Vall d’Aran, organitzat per la Real Federación Española de Deportes de Invierno (RFEDI) i el Club Gos Àrtic.
           
Jose Ramón Mascarós, musher (pilot) del Club Mushingfacil i veí de Castelló, va participar junt amb els seus gossos, Ratón i Kelly, sempre acompanyat de la handler (ajudant) Sara Alcover, en la categoria SP2 (trineu amb dos gossos).
El campionat va consistir en dos etapes amb un recorregut total de 10 kilòmetres.  La primera etapa celebrada dissabte, la va completar amb un temps d’11 minuts i 30 segons i la segona, encara que amb condicions climatològiques pitjors a causa de la boira, la va completar amb 20 segons menys. La suma dels temps obtinguts va determinar les posicions quedant subcampió d’ Espanya.

Des de primera hora del matí, els gossos passaren els controls veterinaris pertinents, es va fer el control de la documentació i s’entregaren els dorsals. Les baixes temperatures, entre -2 i -8 graus i la forta nevada, deixaren el circuit en molt bones condicions i beneficiaren als gossos, els grans protagonistes d’aquesta competició, encara que el recorregut  va ser dur per les pronunciades pujades.      
Aquesta victòria té molt de valor per al jove castelloner, ja que és la seua primera temporada a l’elit del mushing i la seua primera carrera sobre neu on participaven els millors mushers de tot el país.

La seua temporada 2015-2016 en la modalitat de terra ha sigut molt profitosa al aconseguir també proclamar-se campió al “Campionat de Mushing de Madrid”, a la “Cursa de Mushing Vall d’Agramon” (Hellín) i a la “Cursa de Mushing de Navalón”.

Fotos Campionat de Mushing de MadridComentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article