La Fera Ferotge presenta les seues versions d’Ovidi a Castelló

Cultura i oci

Un any més torna el 25 d’abril al País Valencià i amb ell es torna a commemorar i recordar que fa 309 anys de la desfeta d’Almansa. El pròxim divendres 15 d’abril l’Assemblea de Joves de Castelló de la Ribera ha preparat una jornada completa, amb xarrada “1707, guerra i repressió al País Valencià”, de Carme Pérez Aparicio i concert de la Fera Ferotge.
 
El saló d’actes de l’Obrera de Castelló (Ribera Alta) ha estat el lloc escollit per fer la xarrada a càrrec de  la professora i catedràtica d’història moderna a la Universitat de València Carme Pérez Aparicio, que ens proporcionarà l’oportunitat d’aprendre i debatre al voltant de la Guerra de Successió, la pèrdua dels furs valencians i la repressió posterior, temes que són de la seua especialitat, a les 19 hores de la vesprada.
 
 
A partir de les 23 hores de la nit gaudirem de l’actuació de la Fera Ferotge. Des de Vilafranca del Penedès, la banda formada per antics membres d’Eina i dels Inadaptats, fa temps que amb aquesta formació recorden l’actor i cantautor alcoià, fent versions de les cançons d’Ovidi Montllor en acústic arreu del país. L’entrada tindrà un cost de 5€ i es podrà adquirir de manera anticipada en la Biblioteca Municipal o el mateix dia del concert en taquilla.
 
 

Comentaris

Comenta aquest article