Ricard disputarà la Gran final de Raspall professional

Esport

PilotaVeu / Castelló

Comença el compte enrere per a la final de la XXIII Lliga de raspall-Diputació de València

La sala de premsa de la Diputació de València va acollir dimarts de matí la presentació de la gran final de la XXIII Lliga Professional de Raspall i va comptar amb la presència dels 6 jugadors finalistes.

L’acte va estar presidit per la diputada d’Esports i Igualtat, Isabel García, qui fou acompanyada pel director general de l’Esport, Josep Miquel Moya, pel president de la Federació de Pilota Valenciana (FPV), José Daniel Sanjuan, i pel representant de ValNet, Alfredo Hernando.

La final tindrà la presència del jugador castelloner Ricard Sentandreu, que junt als seus companys Sanchis de Montesa i Roberto d’Alzira va aconseguir la classificació el passat 1 d’abril després de dos mesos de competició i en derrotar en semifinals als trinquets de la Llosa de Ranes al trio de Moncho, Canari i Tonet II. 
 

Roberto, Ricard, Sanchis, Fredi, Josep Miquel Moya, Isabel Garcia, Moro, Daniel Sanjuan,
Miravalles i Ian durant la presentació de la final. Foto: FPV
 
La final serà al millor de tres partides, la primera el proper dissabte a partir de les 18.30 al trinquet de Bellreguard, la segona el dia 24 a les 11.30 al triquet d’Oliva i la tercera en cas d’empat el dia 1 de maig també a Oliva.

En aquestes partides l’equip de Ricard s’enfrontarà a l’únic equip invicte durant la competició, el format per Ian de Senyera, el veterà i incombustible Moro d’Alcàntera i Miravalles del Genovés.

El mateix Ricard ha manifestat “ estic molt content d’arribar a aquest moment de la competició, i em trobe molt motivat per intentar aconseguir el títol. Al mateix temps vull agrair a tots aquells que m’heu donat suport durant tots els anys que estic jugant al que més m’agrada i animar-vos a tots a desplaçar-se a les finals de Bellreguard i Oliva perquè el vostre caliu és necessari per fer-me sentir com a casa”. 
 
 
Entrades per a la final

Les entrades per a la primera final del dia 16 a Bellreguard i la segona final al dia 24 a Oliva es poden adquirir en els dos trinquets durant els seus dies de partides (dimarts, dijous, dissabte i diumenge) i en les oficines de Val Net en Silla.

Els preus són de 10 euros per a les localitats de l'escala, que estaran numerades, i de 8 euros per a la resta d'ubicacions.

Qui no puga desplaçar-se a Bellreguard i Oliva les finals seran emeses per Levante TV a partir de les 15.30 el diumenge 17 i 24. 
 

 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article