Tots amb el poble equatorià

Societat

El proppassat 16 d’abril, el poble equatorià patia un intens terratrèmol que arrasava per complet una de les zones amb més dificultats per a viure de tot Amèrica del Sud. Un sisme que va arribar a una magnitud de 7,8 a l’escala de Richter i que arrabassava la vida a poc menys de 700 persones i deixava sense casa multitud de famílies que campen ara com a desplaçats cercant un lloc on, almenys, poder sentir-se mínimament segurs.

És per això que el proper 14 de maig s’organitzarà al nostre poble un Mercat Solidari per ajudar les víctimes de la tragèdia. Els articles que s’hi vendran són donació de l’Associació de Comerciants de Castelló, i a més els assistents podran gaudir també d’activitats al mateix parc de l’Estació com la Marató de Zumba, Jump i Step, o l’actuació del grup de ball de funky ‘Shake my mind’, d’Ivan.

 Però allò realment important és demostrar una vegada més el tarannà solidari i generós del poble de Castelló per aportar un gra d’arena més i, humilment, ajudar a la reconstrucció del país, i sobretot en la supervivència de tots els desplaçats i víctimes d’esta tragèdia amb què la naturalesa va colpejar el poble equatorià.
 Finalment, volem destacar que tots els beneficis que s’aconseguisquen aniran a parar íntegrament a una contrapart equatoriana que treballa directament amb les víctimes del terratrèmol i, per tant, no passaran cap altre filtre abans d’arribar a mans d’aquells que realment ho necessiten.
 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article