Festa de la Primavera del Severí Torres

Invitació a participar en la Festa de la Primavera del Severí Torres

Cultura i oci

Des de l’AMPA del Severí Torres ens posem en contacte amb la vostra associació per tal de convidar-vos a participar de la primera Festa de la Primavera del CEIP Severí Torres. Es tracta d’una jornada lúdica, però també constructiva, a través de la qual volem obrir el centre a tota la població. No podem oblidar que el Severí Torres és, a hores d’ara, l’únic CEIP públic i, per tant, d’una manera o d’una altra, tots els veïns i veïnes en formem part.

La jornada, que tindrà lloc el 21 de maig a partir de les 17.00 de la vesprada, comptarà amb una vessant festiva i lúdica en la qual alumnat i famílies organitzaran tallers, exhibicions i activitats de tot tipus. L’altra vessant, la constructiva, consistirà en l’elaboració d’un ideari de l’escola que volem per al nostre poble en la qual estan convidades a participar totes les persones que així ho desitgen. Aquesta part de la jornada es completarà amb una taula rodona L’escola que volem: reptes de present i futur.

Ens agradaria molt poder comptar amb la participació i implicació de la vostra associació, ja que sou autèntics motors de dinamització de la vida social del poble i el vostre contacte amb la comunitat educativa és fonamental per a construir una escola de totes i tots. La manera de participar és totalment oberta: organitzant un taller, una exhibició, un estand informatiu... o qualsevol altre tipus de proposta.

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través d’aquest correu per explicar-nos en què consistirà la vostra associació, telefonar-nos al Severí Torres, o omplir aquest formulari de participació.
 
Núria Gregori
Presidenta de l’AMPA CEIP Severí Torres


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article