Reunits per recordar Domènec Múrcia

Societat

El passat 29 de maig, al Teatre Ideal, Punt d’Encontre, amb la col·laboració d’Aureli Chorro, Laura Capsir, Alba Benito, Jorge Martínez, María Sales, Quico Garcés i l’Ajuntament de Castelló, van realitzar un recital musical en memòria de Domènec Múrcia.
 
 
Si hi haguérem de triar paraules per definir Domènec, aquestes serien compromís, voluntariat i solidaritat. Domènec era una persona compromesa amb el seu poble. Regidor de Serveis Socials, voluntari de Projecte Home durant 23 anys i, des del 1997, fundador i president de Punt d’Encontre, un bon pas al poble. El que ell ens ha deixat és un exemple de vida centrada en ajudar els demés, donar suport a totes les famílies que passen el calvari de les addiccions i, sobretot, en creure en la capacitat de canvi de l’esser humà.
 


 
Domènec ens va transmetre la seua alegria, amabilitat i una sèrie de valors que mai oblidarem. Dins de l’associació, ens ha fet sentir la satisfacció que dóna el fet de poder ajudar a les persones que ens necessiten, ens ha ensenyat a comunicar-nos entre nosaltres i a viure el voluntariat dins d’una discreció. També, a saber escoltar i, sobretot, a no qüestionar les decisions de les persones que ens demanen ajuda.
 


 
També, unes paraules per recordar Maria, la seua companya durant 67 anys, al seus fills Blesi, Àngel, César i Enees. Estava molt orgullós de vosaltres, per a ell la família ho era tot. Només va deixar de vindre a Punt d’Encontre el temps que va cuidar de Maria perquè, com el ens deia, la seua tasca ara estava a casa, amb ella.
 


 
Et trobem molt a faltar, però sempre recordarem els teus consells. Moltes gràcies, Domènec, per tot el que ens has donat.
 

 
 
Punt d’Encontre
Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article