Ricard i Coeter II posen emoció en la Copa Diputació de raspall

Esport

PilotaVeu / Castelló de la Ribera.

El trinquet de Batiste de Castelló de la Ribera albergava la tercera jornada de la II Copa President de la Diputació de València, una partida entre Ricard i Coeter II jugant com a locals, els quals debutaven en la competició i Moncho i Sanchis per l’ajuntament de Xàbia que venien de guanyar per la mínima a Bellreguard Moltó i Tonet II.

El trinquet presentava una bona entrada a pesar de ser dilluns, i és que la gent de la Ribera respon quan hi ha una cita important acudint al trinquet.

 L’encontre començava amb Moncho i Sanchis amb la indumentària blava al dau anotant-se el primer joc de la partida. I poc després, els rojos feien el mateix amb la pilota en la mà.

Amb la igualada a 5 en el marcador la parella de Ricard aconseguia trencar el dau de Moncho i posar el 10 a 5 favorable i sense donar treva també feien el mateix des del dau posant un 15 a 5.

En este moment pareixia que la partida anava a finalitzar per la via ràpida, però l’equip de Xàbia no tirava la tovallola fent el seu joc al traure i acurtaven la distància posant el 15 a 10.

Els rojos al dau, es va aprofitar de la treta i van sumar un joc més en el marcador posant un 20 a 10 favorable però no definitiu, ja que els blaus van acurtar distàncies des del dau fent 15-20. En aquest moment va aplegar el joc més disputat de la partida, i on l’equip de local després d’un joc molt renyit va tindre la classificació en les seues mans. Però no van aprofitar el val al traure i l’equip blau igualava la partida a 20, posant emoció en la canxa i deixant que la partida es decidira en l’últim joc de l’encontre.
 

I així va ser, amb 20 iguals Ricard que va ser el més regular de tota la partida va aconseguir junt al seu company trencar el joc del dau a Moncho i guanyar per la mínima l’encontre que va finalitzar 25 a 20.

Amb el resultat definitiu, la parella guanyadora s’ho juga tot en la pròxima partida en Piles el pròxim divendres davant Moltó I Tonet II, a qui sols els valdria la victòria per més d’un joc de diferència. En cas que l’equip de Ricard perdera divendres però aconseguira el 20 al marcador, deixaria un triple empat en la classificació i per tant els classificats a la semifinal els decidiria una moneda.

Per tant l’equip de Moncho i Sanchis, encara que són els millors situats en la taula, no estan matemàticament classificats.

Dimecres a Castelló de Rugat continua la Copa La Copa continua dimecres a Castelló de Rugat amb una partida del Grup B que enfrontarà Punxa i Roberto contra Ian i Canari. Punxa i Roberto vénen de guanyar a Dénia a Sergio i Alberto mentre que l’equip d'Ian i Canari juga la seua primera partida de la Copa.
 

Cartell partida Castelló de Rugat. Fotografia: Val Net 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article