Tràiler dels Moros i Cristians de Castelló de la Ribera

Cultura i oci

Castelló de la Ribera celebra les seues festes de Moros i Cristians el proper agost i per a anunciar els seus actes, un dels membres de la festa (qui fóra sultà l’any passat), Inyaki Talens, ha preparat un vídeo per a convidar a tothom a compartir una festa que es celebra des de l’any 1972.

Al vídeo es poden veure els diferents actes que formen la festa: la desfilada, les ambaixades, l’homenatge a la música festera..., tot envoltat en un ambient fidel a la història viva de la població i on tenen cabuda la música, la pólvora, la festa, la cultura... patrimoni viu de les vertaderes senyes d’identitat del poble valencià.

Des de l’Associació Festera de Moros i Cristians de Castelló (AFMIC) ens recorden que “a pesar de ser d’una zona amb poca tradició en la festa de Moros i Cristians, al nostre poble celebrem amb molt d’entusiasme esta festa”. A més, volen destacar que la majoria dels actes “es fan pensant en oferir al poble de Castelló i a tot el qui vulga acompanyar-nos, una xicoteta mostra de la nostra història”.

Ací poden gaudir del tràiler de presentació.
 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article