Chimo Bayo completa el cartell del SioPara Festival 2016

El SioPara Festival de Castelló de la Ribera és un dels esdeveniments musicals més destacats entre els col·leccionistes de concerts de la Ribera del Xúquer i les comarques dels voltants. Amb el concert que organitza l’Assemblea de Joves de Castelló de la Ribera, molts joves valencians donen per finalitzada la gira de festivals de l’estiu. En aquesta ocasió la cita serà el dissabte 27 d’agost, després d’una setmana de Festes Majors i de Moros i Cristians, que començaran el divendres 19.

En aquesta edició de 2016 han enllestit un cartell format per L’Home Brut, Smoking Souls, Sva-ters, Plan B i la sorpresa d’última hora: Chimo Bayo, que ve de triomfar aquest estiu en un festival tan multitudinari com l’Arenal Sound. Es repetirà la fórmula del 2015 de començar la jornada festiva amb un corre-bars que recorrerà els carrers de Castelló a partir de les 19h de la vesprada. Les entrades ja estan disponibles via online en aquest enllaç (entradasatualcance.com/siopara-festival).

A més a més, el 20 d’agost es celebrarà una festa de presentació amb el teatre d’Autoestop i la música d’Utxera Blues, Lokó i Contra-band, que començarà a les 19.30 entre la Cafeteria el Pedal i el Centre Social La Sardinera. Aquesta festa, que han anomenat “Arre Burro”, es realitzarà en plenes festes de la localitat riberenca, que té programada per a aquesta mateixa nit l’espectacle Tallarina.
 


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article