Wifi gratis en Festes per cortesia d'AirConect

Cultura i oci

L'Ajuntament de Castelló aposta per les noves tecnologies i gràcies a l'empresa castellonera AIRCONECT obri a la ciutadania la possibilitat d'accés gratuït a internet durant les festes, concretament del 19 al 28 d'agost.

AIRCONECT habilitarà dos zones Wifi en els voltants de l'Ajuntament i del Parc de l'Estació, zones en la quals es realitzen una gran part dels actes programats per a estes festes. El wifi està accessible a través d'un perfil de Facebook o d'un correu electrònic i el seu ús està limitat a una durada de quatre hores màxim al dia per ususari.

A través d'esta iniciativa es pretén aconseguir dos objectius, principalment. El primer és seguir dotant els castelloners i castelloneres d'un nou servei per a festes i el segon promoure i difondre les xarxes socials de l'Ajuntament i de tot el poble. Des del Consistori de Castelló aposten per l'accés a internet i a les noves tecnologies, ja que ajuden a transmetre la informació i situació del nostre poble.

A més d'este objectiu, es pretén, a través de l'accés de la Wifi, la promoció i difusió de les xarxes socials de l'Ajuntament i de les notícies i esdeveniments que es vagen produint al llarg de les festes.

Sent conscients de la necessitat de l'ús d'internet, però també dels riscos que comporta un ús no adequat de les noves tecnologies, els seus avantatges i riscos, i com usar adequadament les xarxes socials per accedir a la wifi d'AIRCONECT, s’hauran de realitzar una sèrie de passos que detallem a continuació per assegurar un bon us.
 


Buscar wifi
 


Seleccionar l'accessibilitat per email o facebook Si l'elecció es entrar per el facebook sols teniu que posar usuari i contrasenyaSi l'elecció es entrar per email sols teniu que posar el vostre compte de correuI en esta pantalla ja estareu 
connectats!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article